Ми у Facebook
13.09.2015, 18:00

У Здолбунові металевий дріт ледве не задушив жінку [+Фото]

Надзвичайна подія трапилась у центрі міста.
Зі слів пані Оксани, жертви пригоди: “Я гуляла із сином, який був у візочку переді мною, проходила по тротуару навпроти міськради, коли поруч проїхав трактор з причепом сміття і мені на голову впав іржавий провід (як виявилось це був обірваний з одного боку дріт, що звисав зі стовпа). Він обкрутився навколо шиї і потягнув мене асфальтом за трактором”.

Дякувати Богу, провід відірвався від кріплень стовпа – це врятувало життя жінки. Свідки події відразу побігли до міської ради, де і з’ясувалось, що провід належить місцевому телекому. Зі слів перукарки, яка працює у салоні біля місця пригоди: “Цей обірваний провід висить тут вже більше двох днів. І те, що трактор зачепив його – це не дивно, будь-яка великогабаритна машина, що проїздила повз, могла зачепити”.



Після того, як жінка підняла галас, до неї поспішив представник телекому, який хотів забрати той злощасний провід, однак жертва зашморгу не по своїй волі, не розгубилась, і не дозволила прибрати доказ потенційного злочинного недбальства. На місце приїхали міліціонери та склали протокол. Далі пані Оксана поїде до лікарні, щоб зафіксувати травми, яких на тілі вистачає.

Страшно уявити, які були б наслідки, якби провід не відірвався від стовпа, чи якби металеве кріплення впало не біля візочка, а на дитину, чи візочок виїхав на проїжджу частину. Ось такий страшний збіг обставин показав, що може спричинити провід, що “просто висить і нікому не заважає”.

Джерело: ЗдолбунівСіті





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ