Ми у Facebook
14.09.2015, 20:00

Рівненські чоловіки поділилися думками про неголені жіночі пахви

Адже у соціальних мережах з’явився новий флешмоб, який, за початковим задумом, має “глибокий соціальний зміст” – боротьбу за права жінок. Китаянка Сяо Мейлі закликала жінок не голити пахви.
Як пише "Рівне інформаційне", китаянка Сяо Мейлі вважає, що чоловіки мають значно більше свободи в плані того, що їм робити зі своїми тілами. І спокійно можуть не голитися. Тож, каже вона, неправильно думати, що неголені пахви у представниць прекрасної статі– це негігієнічно, нецивілізовано і нежіночно.

Топ-7 маловідомих ліків від похмілля

Після заклику китаянки ідею фотографувати неголені пахви підхопили Мадонна та Кейлі Сайрус, а мережу Instagram “заполонили” жінки-ентузіастки, які підтримали цей флешмоб.

Рівненські чоловіки від такої жіночої ініціативи не в захваті:



Олександр, 40 років

– Це негарно. Дівчина повинна стежити за собою. Зазвичай неголені пахви ховають, а тут фотографують і виставляють на показ. Це “не фонтан”, якщо чесно. Моя жінка б ніколи на таке не погодилася.



Назар, 16 років

- Це гидко, ну серйозно. Дівчині б ніколи не дозволив такого. А от якби хтось з політиків взяв участь, тоді було б кумедно.


Інтерв'ю рівненського спідвеїста, який здобув перемогу в Болгарії




Андрій, 31 рік
– Це ж здається з Китаю пішло? Ніяк я до цього не ставлюся, нейтрально. Непоголені пахви дівчат це- не дуже гігієнічно і не дуже гарно. І, якщо чесно, не бачу зв’язку між захистом прав жінок і тим, що вони роблять.



Олександр, 18 років

– Я дуже мало часу проводжу в інтернеті, тому мені все одно. Але звісно ж, це не дуже приємно – неголені пахви. Не прихильник я таких флешмобів…





На правах реклами