Ми у Facebook
16.09.2015, 11:30

У Рівненській ОДА директора департаменту соцзахисту затримали на хабарі

Директор департаменту соціального захисту населення Рівненської обласної адміністрації, депутат Дубенської районної ради вимагала від керівника санаторію хабар.
Вона обіцяла сприяти збільшенню кількості путівок на оздоровлення осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи за 9 тисяч гривень хабара.

15 вересня співробітники СБУ затримали жінку «на гарячому» під час отримання частини неправомірної вигоди.

Слідчими СБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Посадову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру. Тривають слідчі дії.

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Як відомо, на посаді директора департаменту соціального захисту населення Рівненської обласної адміністрації працювала Ольга Підкидач.

Досьє: Ольга Підкидач з квітня 2010 року по лютий 2011 року працювала на посаді голови Дубенської райдержадміністрації. З лютого 2011 року обіймала посаду начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. З лютого 2013 року призначена директором департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.





На правах реклами