Ми у Facebook
18.09.2015, 16:15

На Рівненщині знайшли того, хто відпустив дітей з інтернату з чужим чоловіком

Дане фото не є прямою ілюстрацією до матеріалу

Заступнику директора з виховної роботи Вербської санаторної ЗОШ-інтернат, що у Дубенському районі, оголошено догану
Нагадаємо, що діти з цього інтернату, відпущені додому з чужим чоловіком, потрапили у ДТП. Комісія, яка проводила службове розслідування стосовно випадку залишення території навчального закладу трьома його вихованцями встановила, що у суботу 12 вересня хлопці з інтернату вирішили погостювати у свого однокласника (пограти у комп’ютерні ігри), який мешкає у с. Птича. Залишити територію закладу їм дозволила заступник директора з виховної роботи. Жінка, зустрівши знайомого водія, який їхав у це село, попросила підвезти вихованців. Однак через годину діти повернулись і розповіли, що потрапили у ДТП. Жодних пошкоджень після огляду лікаря-педіатра у дітей не виявлено.

Поділитися знаннями і вміннями з дітьми з інтернату запрошують рівнян


«Це недопустимий випадок, коли неповнолітні діти залишають територію школи-інтернату без супроводу батьків або осіб, що їх заміняють. На превеликий жаль, він мав місце у Вербському закладі. За цей вчинок ми оголосили заступнику директора з виховної роботи догану.

Рівнянка Анна Малашкевич: «Іздити у дитбудинок мене змусив маленький син»


Щодо оприлюдненої інформації на кількох місцевих ЗМІ про "експлуатацію дітей з інтернату за гроші" готовий негайно втрутитись у ситуацію з метою припинення таких або подібних дій у закладі, якщо вони мають місце. Проте, в зазначених матеріалах відсутні будь-які прізвища тих, хто може підтвердити таку інформацію. Тож звертаюсь до усіх, хто може володіти подібними фактами, повідомити обласне управління освіти і науки у будь-який зручний спосіб» , - зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.







На правах реклами