Ми у Facebook
21.09.2015, 17:45

«Верес» проведе поєдинок проти збірної ультрас, журналістів і власного керівництва

На рівненському стадіоні «Авангард» у вівторок, 22 вересня, пройде цікавий товариський поєдинок. На поле вийдуть рівненські ультрас, журналісти, вихованці КОЛІФКС та ДЮСШ «Верес», а також представники адміністрації «Народного Клубу «Верес», включно із його президентом Олексієм Хахльовим.
«Мета даного матчу – вкотре підкреслити єдність великої футбольної родини під назвою Народний Клуб «Верес». Ми хочемо ще раз продемонструвати, що НК «Верес» - це не лише футболісти, чи тренери. Це і фанати, для яких ми працюємо, і всі хто допомагає проводити, організовувати і висвітлювати матчі команди», - відмітив перший віце-президент НК «Верес» Олексій Боровиков.

Як повідомили в Інформаційній службі НК «Верес», товариська гра складатиметься із двох таймів по тридцять хвилин кожен. У складі першої команди зіграють рівненські ультрас, двоє вихованців ДЮСШ-«Верес», до яких зараз прикута пильна увага скаутів НК «Верес», а на позиції опорного півзахисника гратиме президент НК «Верес» Олексій Хахльов. Роль тренера команди виконуватиме перший віце-президент НК «Верес» Олексій Боровиков.

У складі другої команди зіграють ті футболісти «Вереса», які не брали участі у суботній грі чемпіонату України проти «Барси», двоє вихованців КОЛІФКС 1999-го року народження, тренери НК «Верес» Роман Бальчос і Роман Максимюк, а також генеральний директор НК «Верес» Євген Донцов і начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Сергій Шевчук. Зіграти за цю команду запрошують і усіх бажаючих журналістів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» повернувся з Нової Каховки з перемогою

На другу домашню гру «Вереса» члени клубу потраплять вже за гроші

Роль тренера другої команди виконуватиме наставник НК «Верес» Олег Лутков. Він же працюватиме і головним арбітром матчу. Стати свідками незвичного поєдинку зможуть і усі бажаючі рівненчани. Для них на стадіоні «Авангард» буде організоване вже традиційне для матчів НК «Верес» шоу.

Початок товариського матчу у вівторок, 22-го вересня, о 16 годині.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ