Ми у Facebook
22.09.2015, 20:45

Перелік рівненських клінік для діагностики та лікування онкозахворювань

Лише почути слово "рак" страшно, а що як проблема стосується Вас чи Ваших рідних. Основне завдання у будь-якому випадку - вчасно звернутися по допомогу.
На жаль, проблема онкозахворювань уже не така далека від кожного з нас, порівняно з минулим. Але основні труднощі полягають у тому, що більшість з нас не задумуються про стан свого здоров'я, доки дійсно "не припече".

У ситуації з онкозахворюваннями складається так, що більшість хворих звертаються по допомогу у пізні терміни, що й зумовлює всю жахливість ситуації. Саме тому хотілося б, аби Ви більш свідомо ставилися до свого здоров'я та здоров'я близьких і вчасно зверталися до діагностичних та лікувальних закладів.

На щастя у Рівному існують заклади, які готові надати допомогу онкохворим або продіагностувати захворювання на будь-якій стадії.

Так, Рівненський обласний онкологічний диспансер прводить дівгностику онкозахворювань за допомогою спеціально оснащеної лабораторії та УЗД. Також тут здійснюється і лікування уже хворих пацієнтів за допомогою променевої терапії, хіміотерапії та хірургічних втручань.

Адреса: вул. Олександра Олеся, 12, м. Рівне.



Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В. Поліщука також здійснює діагностику різноманітних захворювань у тому числі і онкологічних. Основний метод виявлення онкозахворювань - сучасна ультразвукова діагностика.

Адреса: вул. 16-го Липня, 26, м. Рівне.



Що стосується жіночих онкозахворювань, то у медичному центрі "Аніко" працює онкогінеколог, який допоможе визначити стан захворювання та необхіність проведення терапії.

Адреса: вул. Княгиницького, 5а, м. Рівне.



У багатьох інших рівненських клініках також можливе виявлення онкозахворювань та підозр на рак. У таких випадках лікарі направляють хворого на подальше обстеження до спеціалізованих закладів.



Статті до теми:

10 простих правил профілактики раку

Щороку на Рівненщині виявляють близько трьох тисяч онкохворих






На правах реклами