Ми у Facebook
23.09.2015, 13:15

Голова Держкомзему Рівненщини Світлана Богатирчук-Кривко розповіла про причини звільнення

Наказ про її звільнення за згодою сторін підписано 21 вересня.
Екс-начальник головного управління Держкомзему у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко пояснила у соцмережі Фейсбук причину звільнення з посади.


У Держкомземі на Рівненщині звільнили Богатирчук-Кривко


«Вважайте це формою протесту проти зневажливого ставлення до галузі та до людей, які там працюють. Не можу порушувати принципи, за якими живу. Передам наступнику найкращий за професійними (це показали результати цьогорічного конкурсу та щорічні рейтинги) та моральними (жодного скандалу за останні п'ять років) якостями колектив.
А тепер по простому: ДІСТАЛО! Коли в тебе тикають пальцем тільки через те, що ти держслужбовець, хоча ти насамперед служиш українському народу, а не тим, хто у владі. Коли всі "шарахаються", почувши, що ти працюєш в земельній сфері, скидаючи на тебе всі гріхи недолугої вічнодіючої земельної реформи і так і недоцентралізованої за 25 років системи влади.
Я беру тайм-аут. Тепер можу говорити те, що думаю, не озираючись, що скаже ДЕРЖАВА. Зміню дрес-код(а може й ні?). Нарешті висплюсь( більше року без відпустки). Заспокою свою зранену душу...
А ще, можливо очолю новий проект, з яким піду в обласну раду!
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!», - написала Світлана Богатирчук-Кривко.





На правах реклами