Ми у Facebook
24.09.2015, 14:45

4G може з'явитися в Україні вже за два роки

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, розробила план заходів щодо впровадження в Україні у 2017 році системи мобільного зв’язку четвертого покоління.
План пропонується затвердити урядовим актом, йдеться в повідомленні НКРЗІ.
"Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, розглянула та схвалила проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про затвердження плану заходів на 2015-2017 роки щодо впровадження в Україні у 2017 році системи рухомого (мобільного) зв’язку четвертого покоління",- зазначається в повідомленні.

«Київстар» та «МТС Україна» теж отримали ліцензію на 3G

Планується, що у другому півріччі 2017 року повинен відбутися заключний етап плану – надання виключно в конкурентний спосіб права на користування радіочастотним ресурсом України із використанням радіотехнології LTE, у тому числі пакетами в різних діапазонах. Зокрема, буде проведено тендер, за яким переможцями стануть ті учасники, що виконали всі його умови і запропонували найвищу ціну за відповідну смугу.

Проект розпорядження найближчим часом буде поданий на розгляд Кабінету Міністрів України, додають у Нацкомісії, повідомляє Укрінформ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ