Ми у Facebook
26.09.2015, 15:30

"Рівнеазот" відновлює свою роботу

Два підприємства OSTCHEM – ПАТ «Рівнеазот» та ПАТ «АЗОТ» (Черкаси) - почали процес запуску виробництв.
«Усі проблемні питання, які перешкоджали запуску наших підприємств, вирішені. Ми запускаємо два підприємства, які входять у OSTCHEM, – заявив Олег Кікта, перший заступник генерального директора OSTCHEM. – Нам вдалося врегулювати всі фінансові питання з боргами наших компаній перед з ДП «Газ України» та НАК «Нафтогаз України. Газ, який належить заводам, розблокований, газопостачання заводів відновлене».

У Рівному закривають «Рівнеазот» через тиск депутатів

За період вимушеного простою, що тривав майже чотири місяці, на підприємствах проведена кампанія ремонтів і модернізації. Зокрема, на ПАТ «Рівнеазот» проведені капітальні ремонти п'яти основних цехів (цех аміаку-1 і 2, цеху неконцентрованої азотної кислоти, аміачної селітри, складних мінеральних добрив), ремонти велися також по міжцехових комунікаціях та у допоміжних цехах підприємства.

Суд зобов'язав "Рівнеазот" до липня виплатити 370 мільйонів боргу «Нафтогазу»

Нагадаємо, що ПАТ «Рівнеазот» – одне з найбільших сучасних українських хімічних підприємств, яке входить до холдингу OSTCHEM – компанії, яка координує підприємства азотної хімії Group DF. «Рівнеазот» є єдиним виробником мінеральних добрив і адипінової кислоти в західних регіонах України. Продукція «Рівнеазот» OSTCHEM відома не тільки в Україні, але й експортується у більш ніж 40 країн світу.





На правах реклами