Ми у Facebook
28.09.2015, 17:15

Стосовно дорогих авто рівненського податківця розпочато перевірку

Про це повідомили в Державній фіскальній службі.
Стосовно першого заступника ДФС Рівненської області Ігоря Бородавко розпочату перевірку, відповідно до Закону “Про очищення влади”.

- Відповідно до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року No 563, Державною фіскальною службою України було розпочато перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", стосовно Бородавки Ігоря Петровича, – повідомили в ДФС.

Нагадаємо, що перший Ігор Бородавко володіє двома автівками, загальна вартість яких коливається від 1 млн 300 тисяч гривень до 2 млн гривень.

Крім того у ДФС зазначили, що І.Бородавко у 2009 році був звільнений у запас, проте повернувся на посаду державного службовця у 2011 році. Так, у травні 2012– липні 2013 р. він обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу планування та моніторингу слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Київській області. Крім того, з липня 2013 року по січень 2014 року обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу планування та моніторингу слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Харківській області.


За матеріалами unn





На правах реклами