Ми у Facebook
03.10.2015, 14:00

Чемпіонат України. 11 тур. «Верес» - «Колос» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Рівненський «Верес» свій черговий домашній матч у чемпіонаті України в другій лізі проводить 3 жовтня. Суперником рівненчан у цьому поєдинку буде «Колос» із Ковалівки – лідер змагань.
Початок матчу запланований о 15:00 суботи, 3 жовтня.

Центральний поєдинок одинадцятого туру між «Вересом» та «Колосом» у прямому ефірі зі стадіону «Авангард» коментуватиме журналіст телеканалу «2+2» Роман Бебех.

Поточна турнірна таблиця Чемпіонату України в другій лізі.

Календар матчів Чемпіонату України в другій лізі.


Довідка від Інформаційної служби НК «Верес».

«Колос» із Ковалівки, що на Київщині, був створений усього три роки тому - у 2012 році. Як і «Мир» із Горностаївки (який «Верес» вже успішно обігрував), «Колос» - дітище агробізнесу. Генеральний спонсор клубу – фірма «Світанок», яка також базується у селі Ковалівка.

Восени минулого року «Колос» вперше серйозно заявив про себе на всеукраїнському рівні. Команда стала третьою у чемпіонаті України серед аматорських колективів. На груповому етапі фінального раунду змагань «Колос» став другим, пропустивши поперед себе винниківський «Рух». Останній у підсумку і став чемпіоном.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» повернувся з Нової Каховки з перемогою

Легендарного Колліну запросили у Рівне на матч «Вереса»

Розпочавши сезон ще у квітні у якості аматорів, футболісти «Колоса» створили справжній фурор вже у чемпіонаті Другої ліги, що стартував у серпні. У дев’яти перших матчах на професіональному рівні команда з Ковалівки виграла сім разів. Ще двічі – зіграла унічию. І лише минулого тижня «Колос» доволі несподівано оступився, програвши вдома «Скалі» - 0:3.

Тренує «Колос» Руслан Костишин - екс-гравець столичних ЦСКА та «Арсеналу», дніпропетровського «Дніпра», «Кривбасу» та «Нафтовика» з Охтирки.








На правах реклами