Ми у Facebook
06.10.2015, 13:30

У чемпіонаті області ОДЕК вийшов на чисте друге місце, а «Маяк» продовжив перемагати [Фото+Відео]

Завдяки двом перемогам над безпосередніми конкурентами – ФК «Малинськ» та «Соколом» - оржівський ОДЕК на протязі тижня піднявся на «чисте» друге місце. І хоча захистити титул чемпіона у поточному сезоні для Оржева буде украй складно, проте команда Шандрука продовжила переслідування «Маяка».
Ще минулої середи, 30 вересня, у пропущеному матчі 12 туру ОДЕК в гостях обіграв принципового конкурента з Малинська з рахунком 2:1. А вже у неділю, 4 жовтня, оржівці на власному полі виявилися сильнішими за команду з Радивилова, яка до цього йшла другою. Забивши в обох таймах по голу та отримавши ще й кількісну перевагу – на 74-й хвилині був вилучений гравець «Сокола» - господарі дещо розслабилися та пропустили м'яч. Утім, останнє слово у поєдинку лишилося за «одеківцями», які провели третій гол та виграли 3:1.

Ще раніше свої планові очки «взяв» сарненський «Маяк», який у Березному у четвер, 1 жовтня, без проблем поклав «на лопатки» місцевий «Случ» із рахунком 4:2.

Цікавим з погляду турнірної боротьби була суботня гра між ФК «Малинськ» та ФК «Садове». Тут суперники «розійшлися миром» 1:1, хоча, по великому рахунку, ні одна, ні інша команда навряд чи можуть бути задоволені подібним розподілом очок.

А от земляки садівчан із ФК «Гоща-АМАКО» вдруге у сезоні розгромили ФК «Вельбівне». Цього разу у ворота команди з Острожчини на гощанському стадіоні влетіло шість м'ячів – на один менше, ніж у поєдинку першого кола у Вельбівному.

Нарешті, «історичний результат» було зафіксовано у Здолбунові. Місцевий «Волинь-Цемент» у грі проти кузнецовського «Ізотоп-РАЕС» здобув першу перемогу у сезоні, обігравши «атомників» із результатом 3:2.

Турнірна таблиця після 15 туру



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області: «Маяк» продовжив штампувати перемоги

«Сокіл» програв удома і серйозно ускладнив завдання «вполювати» медалі









Більше фотографій з матчу ФК «Гоща-АМАКО» - ФК «Вельбівне»

allowfullscreen>





На правах реклами