Ми у Facebook
12.10.2015, 12:45

Один з районів Рівного опинився у транспортній блокаді

Мова йде про мікрорайон Золотіїв, який цієї суботи був практично повністю відрізаний від міста. Єдиним шляхом, щоб дістатися додому мешканцям мікрорайону, був об'їзд через Обарів, а це - додаткові 20 кілометрів шляху.
"Це цілковите неподобство. Тепер і у Рівному є тимчасово "окупована" територія", - на весь голос кричали мешканці мікрорайону "Золотіїв", які через ремонт дороги на двох мостах відразу опинилися в транспортній блокаді.

Впродовж тижня під час ремонту можна було проїхати через вулицю Золотіївська від підприємства "Рівнехолод". Ранком же суботи маршрутні таксі №№43 та 44 довозили людей тільки до "Рівнехолоду", а далі - веселий квест по розритих дорогах і тільки таким міг бути шлях додому для людей, які з повними торбами покупок хотіли дістатися додому.


У Рівному буде новий тролейбусний маршрут


З автомобільним транспортом - ситуація ще гірша. Адже "розумники" не змогли поставити табличку, що проїзд закрито десь на перехресті у Тютьковичах. Натомість усі водії приїжджали до вище названого підприємства і, поверталися через півміста в об'їзд до вулиці Млинівської. Але і там на водіїв чекав "сюрприз". Проїхати в Золотіїв через Білу - Млинівську - Олексинську теж було нереально.

- Ми проїхали півміста і все одно мусили залишити авто біля училища №11. Натомість всі засоби, які придбали для ремонту, мусили нести, як кажуть, "на власному горбу". А це, повірте, було зовсім неприємно, - розповідає мешканець Золотіїва Олександр.

Пройти через міст, що на Млинівський, пішоходам теж було чимось подібним на квест. Адже треба було бути пильними, щоб не вступити у смолу чи просто не вивихнути ногу, ідучи по розритому тротуару.

У неділю ситуація змінилася на краще і до мікрорайону відкрили, нарешті, один із проїздів. А в понеділок на роботу можна було дістатися і маршрутними таксі №№43 та 44, адже по вулиці Князя Володимира проїзд також відкрили.

Проте транспортний колапс мешканці Золотієва запам'ятають надовго. Адже так "по-європейськи" без будь-якого попередження дороги ремонтують, напевно, тільки в Україні.





На правах реклами