Ми у Facebook
12.10.2015, 15:45

На Рівненщині затримали водія-втікача без документів, але з бурштином

Працівники Державтоінспекції Рівненщини спільно з представниками СБУ виявили автомобіль, водій якого перевозив каміння, зовні схоже на бурштин-сирець.
10 жовтня близько 20-ї години під час несення служби в місті Сарни на вулиці Варшавська інспектори ДАІ помітили автомобіль марки «Форд Транзит». Водій транспортного засобу, 18-річний житель Сарненського району, вгледівши правоохоронців, занервував, сів в авто та почав утікати. Правоохоронці відразу ж прийняли рішення переслідувати іномарку. Вже за декілька хвилин інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Форд», керманич якого, після зупинки транспортного засобу, кинувся навтьоки. У руках парубок тримав поліетиленовий пакет, у якому знаходилось майже два кілограми каміння, зовні схожого на бурштин-сирець.


Поблизу Сарн затримали двох бурштинокопачів


Під час перевірки реєстраційних документів правоохоронці також з’ясували, що у юнака відсутнє посвідчення водія та склали адміністративний протокол за частиною 2 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Водія автомобіля правоохоронці доставили в Сарненський райвідділ міліції.

Відомості за фактом придбання, отримання, зберігання чи збуту майна, одержаного злочинним шляхом, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 198 Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.

За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами