Ми у Facebook
12.10.2015, 17:30

Прокляття «Кардинала»: у Львові рівненчани програли четверту гру поспіль [+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне», виграючи в поєдинку 5 туру Екстра-ліги у львівської «Енергії» 2:0, поступився в підсумку з результатом 2:4. Для рівненчан ця поразка стала четвертою поспіль, яку вони програли у нинішньому сезоні, ведучи в рахунку.
Сам поєдинок розпочався із атак господарів воріт «Кардинала». Львів'янам завадила відкрити рахунок тільки блискуча гра їх земляка - голкіпера «кардиналівців» Івана Гурка. Львів'яни не тільки не зуміли забити м'яч, але пішли на перерву програючи - контратака гостей в кінцівці тайму з виходом два в один завершилася показовою та результативною комбінацією від Кручка та Піддубного. Перший віддав, а другий забив у порожні ворота.

По перерві «Енергія» знову кинулася в атаку, але знову наразилася на контрвипад. Капітан львів'ян Андрій Федюк, намагаючись перервати передачу суперника, проштовхнув м’яч у власні ворота.

Утім, перевага команди з Рівного у два голи розтанула майже одразу. Перша ж атака «Енергії» після другого пропущеного гола завершилася результативно. Після цього львівські футболісти провели ще три голи – підсумковий рахунок 2:4 на користь команди зі Львова.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» у новому сезоні програв третю гру поспіль

МФК «Кардинал-Рівне» у Кривому Розі перемогу не втримав...

Протокольні дані.

«Енергія» (Львів) – «Кардинал» (Рівне) – 4:2 (0:1)
«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 21), Федюк (к), Кузь, Денис, Маринюк, - Мик. Грицина, Мих. Грицина, Павленко, Коваль, - Стефанків, Легендзевич, Радевич
«Кардинал»: Гурко, Піддубний, Данилюк, Ситник, Жак, - Басич, Сондак, Дармовіс, Кручок, - Гарбарук
Голи: Павленко, 29, 34, Кузь, 31, Мих. Грицина, 40 – Піддубний, 19, Федюк, автогол, 28
Попередження: Федюк, 13, Кардаш, 16, - Кручок, 9, Ситник, 22, Басич, 27









На правах реклами