Ми у Facebook
15.10.2015, 21:00

Як правильно вибирати обручки [+ПОРАДИ]

Обручка завжди вважалася символом нескінченного кохання, вірності та подружньої обіцянки бути разом і в горі і в радості. Але як правильно обирати обручки, аби вони дійсно принесли удачу подружжю?
У народі інує багато забобонів щодо вибору обручальних кілець. За словами старших людей, кільця для вінчання повинні бути з однакового металу, гладенькими, без камінців і гравіювання. Тоді, згідно весільним прикметами, і життя молодят буде рівним та щасливим, без єдиної перешкоди на їхньому шляху.

Саме обручки оберігають подружжя від негараздів, стресів, хвороб, заздрості тому їх носять, не знімаючи. Суворе табу використовувати обручки, зроблені з розпиляних або переплавлених прикрас, навіть якщо це спадщина ваших батьків. В іншому випадку можете «притягнути» в сім'ю чужу долю.

Купувати обручки наречений повинен для обох. Це хороша основа для щасливого подружнього життя. До весілля зберігайте заручні колечка разом. Деякі йдуть далі і навіть заливають їх водою і заморожують до урочистого дня.

При обміні обручками слід бути особливо обережними, щоб випадково не впустити їх на підлогу. У слов'янській традиції такий знак до швидкого розпаду шлюбу. Якщо ж помилка все-таки сталася, то через кільце протягують ниточку, яка повинна бути заздалегідь заготовлена свідками і покликана зібрати на себе погану енергію.

Після того, як наречені обмінялися обручками, вони не повинні брати порожню коробочку з-під кілець чи тарілочку, на якій вона лежала. Доручіть це незаміжній подрузі або другу. Пам'ятайте також, що втратити обручку до розлучення, а дати комусь приміряти - віддати долю в чужі руки.

Звісно, вірити в ці прикмети чи ні - ваша справа, але зайвий раз вберегтися не завадить.

Статті до теми:

Як правильно носити кільця: поради хіромантів

Як визначити розмір обручки за кілька секунд [+Відео]

Купуйте обручки однакової ширини





На правах реклами