Ми у Facebook
20.10.2015, 11:30

За перевірку Департаменту соцзахисту Рівненщини, де затримали хабарників, взялися фінінспектори

Як і слід було очікувати, у діяльності установи знайшли порушення.
Як писало ОГО, у Рівненській облдержадміністрації директора департаменту соцзахисту Ольгу Підкидач затримали на хабарі, а згодом на хабарництві затримали і її першого заступника.

А нині результати перевірки депаратаменту за 2013-2015 роки оприлюднила Державна фінансова інспекція у Рівненській області. Вона виявила, що чиновники не подбали про повернення департаменту чи викуп родичами протягом шести місяців після смерті інвалідів 38 автомобілів, які надавалися за державний кошт. Цми державі було завдано зьитків на 1366 гривень.

Досьє на чиновницю Рівненської облдержадміністрації Ольгу Підкидач, затриману на хабарі

Крім того, в діяльності департаменту ревізори виявили порушення при здійсненні закупівлі лікарських засобів без застосування визначених законом процедур, неналежний контроль за безкоштовним забезпеченням ліками чорнобильців тощо.

Про результати ревізії фінінспектори повідомили у правоохоронні органи. Також інформацію про це направили у Міністерство соціальної політики України для вирішення питання щодо відповідності займаній посаді директора Департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації.

За інформацією прес-служби
Державної фінансової інспекції
в Рівненській області

СТАТТІ ДО ТЕМИ

Рівненську чиновницю взяли під домашній арешт (ОНОВЛЕНО)


Колеги затриманої чиновниці Рівненської ОДА вважають, що хабар могли підкинути

Затримання тижня: чиновницю Рівненської ОДА затримали на хабарі [ПОДРОБИЦІ]





На правах реклами