Ми у Facebook
20.10.2015, 13:00

ОДЕК завоював срібло Чемпіонату області з футболу [Фото+Відео]

У Чемпіонаті Рівненської області з футболу сезону 2015 року відбувся передостанній тур. Завдяки перемозі у матчі проти «Случа» оржівський ОДЕК достроково здобув срібні медалі першої ліги.
Клуб із Оржева не мав жодних проблем у домашньому поєдинку проти березнівчан, яким господарі відвантажили сім «сухих» м'ячів.

Значно запекліша боротьба точилася на полі іншої команди з Березнівського району – ФК «Малинськ». У грі проти радивилівського «Соколу» вирішувалася доля бронзових нагород чемпіонату. Гості тричі вели у рахунку, але в підсумку малинці не лише відігралися, але й перемогли з рахунком 4:3, що, фактично, гарантувало ФК «Малинськ» третє місце в чемпіонаті.

Не менш драматичним виявився перебіг подій у Гощі, де сарненський «Маяк» вже у ранзі чемпіона програв перший тайм гощанцям із рахунком 0:2. Проте в другій половині зустрічі Сарни у меншості провели поспіль три голи та здобули свою 14-у перемогу у цьому чемпіонаті.

Осічкою земляків сповна скористався ФК «Садове» - клуб із однойменного села Гощанського району вдома переграв «Ізотоп-РАЕС» та піднявся на п'яту сходинку турнірної таблиці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Маяк» достроково завоював футбольне золото області

«Сокіл» програв удома і серйозно ускладнив завдання «вполювати» медалі

Не без інтриги виявився і поєдинок у Здолбунові, де ФК «Вельбівне» «дотиснув» «Волинь-Цемент» та закріпився на сьомому місці. Тим часом, у здолбунівчан лишився єдиний шанс покинути останню сходинку в турнірці – гра останнього туру в Березному проти «Случа». У випадку власної перемоги «Волинь-Цемент» обійде березнівчан, два інших результати – поразка або нічия – «викинуть» команду Олександра Довгальця з першої ліги.

Всі результати 17 туру: ФК «Гоща-АМАКО» - «Маяк» - 2:3 (юнаки - 0:5), ОДЕК – «Случ» - 7:0 (0:4), «Волинь-Цемент» - ФК «Вельбівно» - 0:1 (2:1), ФК «Малинськ» - «Сокіл» - 4:3 (0:2), ФК «Садове» - «Ізотоп-РАЕС»- 2:0 (3:0 - техн. рез.)

Турнірна таблиця після 17 туру









Більше фото з поєдинку ФК «Гоща-АМАКО» - «Маяк».








На правах реклами