Ми у Facebook
20.10.2015, 13:15

Рівненські міліціонери вилучили у валютників понад мільйон гривень [+Фото]

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області у супермаркеті на вулиці Соборній обласного центру затримали двох рівнян, які здійснювали незаконні валютні операції. Міліціонери вилучили в них валюти на суму мільйон 279 тисяч 300 гривень.
Про це повідомили з СЗГ УМВСУ у Рівненській області.

За фактами проведення валютно-обмінних операцій з порушенням установленого порядку на «міняйл» складено адміністративні протоколи за статтею 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей. Міру покарання для правопорушників визначатиме суд.

У Рівному біля "ЕКО" валютники влаштували пункт



У Рівному знайшли підозрюваних у нападі на валютника

Від початку цього року, як повідомив начальник УПЗСЕ УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Єфтеній, міліціонери задокументували 50 фактів незаконних валютно-обмінних операцій, вчинених 44 особами. Під час здійснення адміністративного провадження правоохоронці вилучили 417 тисяч гривень, 39 тисяч доларів США, 6 тисяч Євро, 3,3 тисяч польських злотих, 2 мільйони білоруських рублів, та понад 114 тисяч російських грошових одиниць.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ