Ми у Facebook
03.11.2015, 10:00

У Рівному відбудеться гарбузова мафія в "Servante"

Тренінговий Центр "Лотос-Інвест" знову скликає на гру "Мафію".
Для тих, хто застряг у «Хелловіні», ця вечірка обіцяє море емоцій та багато вражень.
Чи готові ви до страхітливої мафії?

Втекти від метушні міста та поринути у світ мафії минулого століття можна, лише відкривши двері містичного бару "Servante".

Заклад пропонує продегустувати наливки власного виробництва.

На цьому приємності не завершуються! Адже в закладі діють дегустаційні сети. Тобто кожен відвідувач може скуштувати три види елітного алкоголю за дегустаційною ціною.

А хто вірить, що бажання збуваються,можуть це перевірити. Адже головний атрибут закладу – антикварний сервант, виконує найпотаємніші бажання та прохання.

Рівненська "мафія" в " YORKу"

Запрошуємо всіх прийти, дотримавшись дрес-коду. Палітра – найрізноматінтіші помаранчеві кольори. Мотивація – несподівані оригінальні призи за найкращий жіночий та найкращий чоловічий костюми. Тому готуємо мафіозні наряди, тим паче, що з нами буде Петро Темченко, фотостудія "Фея" (http://feya-studio.com/), який зафіксує надовго найприємніші моменти цього вечора.

Кількість учасників - 12 осіб, тому перевага буде надаватись тим, хто зареєструється і сплатить реєстраційний внесок.

*Реєстраційний внесок 135 грн. Для постійних членів нашого клубу – 100 грн., при оплаті внеску після 3.11.2015 вартість участі становитиме 135 грн.

Доступні різні варіанти оплати: готівковим, безготівковим розрахунком, на карту Приватбанку.

ФОТО - У Рівному відбулася шиzанута Мафія [+Фото]

*- якщо Ви здійснили оплату внеску, але з поважних причин (хвороба, термінове відрядження, інші форс-мажорні обставини), або повідомили нас про Вашу відсутність на вечірці за 24 години до початку заходу: ми повернемо Вам всі сплачені Вами кошти. Якщо Ви сплатили за участь у вечірці, і не з’явились на неї без поважних причин, або повідомили нас пізніше ніж за 24 години, ми повертаємо Вам 50% сплачених коштів. Просимо віднестись до такої умови з розумінням, бо все що ми робимо, спрямоване на те, щоб наші з Вами відносини були довготривалими, взаємовигідними та приємними.

Місце проведення: аntique-bar "Servante"
м. Рівне, вул. Проспект Миру, 9, (поблизу фонтану).

Дата проведення 4.11.2015, початок о 19-00, офіційне відкриття о 19-30

Кількість учасників обмежена, тому обов’язкова попередня реєстрація
на участь в «Гарбузовій мафії» за тел. (067)3621131





На правах реклами