Ми у Facebook
03.11.2015, 13:15

У світових модних брендів з’явився рівненський конкурент

У Рівному відбулася презентація колекції весна-літо 2016 нового бренду дизайнерського одягу MARSEGO від рівненських дизайнерок.
Засновницями торгової марки є сестри – Марина та Маргарита Морозови.
До Рівного дизайнерки привезли колекцію після презентації на 37-ому Ukrainian Fashion Week, де бренд презентували як нове слово у сучасних модних тенденціях.



У Рівному дівчата презентували одяг першої лінії зі своєї нової колекції. Це моделі прет-а-порте, які виконані із найкращих та найдорожчих матеріалів, мають оригінальний покрій, проте цілком придатні для повсякденного носіння. Хоча молоді дизайнерки з Рівного, проте тут презентували свій одяг вперше.

Топ-5 найдорожчих у світі суконь [+Фото]




Ідея заходу виникла у власниці одного з модних бутіків Жанни Грабовської.

Як більшість чоловіків реагують на п'яну жінку




- Дуже люблю красивий та витончений одяг відомих європейських брендів. Він вирізняється насамперед високою якістю. Проте, коли побачила вироби дівчат, зрозуміла, що вони абсолютно не програють і можуть конкурувати з відомими дизайнерами. Вирішила показати колекцію MARSEGO рівненським модницям. Думаю, мій вибір тут оцінять, – розповідає Жанна.
Тож, цілком можливо, що тепер вибагливі модниці, які звикли «полювати» за світовими брендами Dolce&Gabbana, Moschino, Max Mara цілком зможуть задовольнити свій інтерес, купуючи одяг від MARSEGO.






На правах реклами