Ми у Facebook
03.11.2015, 20:00

ТОП-5 модних тенденцій верхнього одягу осені-зими-2015

Актуальними будуть довгі шуби й пальта, пальта-бушлати,"дуті" пуховики і куртки з шипами.
Готика

Суворі дівчата у важких черевиках і в куртках з шипами стали одним з ключових джерел натхнення для дизайнерів, так що всі фанати важкої музики та естетики готів можуть дати собі волю. Найяскравіше ця стилістика проявилася в колекції Олександра Венг для його власного бренду, але більш делікатні варіанти «романтики смерті» можна знайти в Balenciaga, Givenchy і No. 21



Довгі пальта

Пам'ятаєте, як Кім Бейсінгер в «9 1/2 тижнів» куталась в oversized-плащ довжиною до самісіньких кісточок? На осінньо-зимових подіумах плащ перетворився на пальто з благородних матеріалів, але суть залишилася тією ж: поли верхнього одягу прагнуть до землі, лінія плечей спущена, а крій передбачає, що в модне пальто можна загорнутися, як в затишний плед.

Топ-5 найдорожчих у світі суконь [+Фото]



Об'ємне хутряне пальто нижче коліна


Тренд не для боязких: майбутньої зими Stella McCartney, Louis Vuitton, Christian Dior і цілий ряд інших марок пропонують нам носити гіпертрофовані (але дуже теплі) шуби. Варіантів безліч, але об'єднує їх одне - шуба в 2015 році повинна бути довгою і ненудною. Можете вибрати кольоровий леопардовий варіант, як у Max Mara, смішне «кучеряве» хутряне пальто, як у Fendi, або дублянку до п'ят, як у Chloé, а найризиковішим повинні сподобатися білі шуби з хутра з довгим ворсом.



«Дуті» речі

Зірковий час пуховиків: матеріал, який асоціюється з непримітними куртками для морозних днів, дав друге життя жакетам Chanel, пальто Fendi і бомберам Rag & Bone. Досить гуманна тенденція, і мешканки середньої кліматичної зони оцінять її по достоїнству.

У світових модних брендів з’явився рівненський конкурент



Пальто-бушлат

Колись бушлат був відомий лише як частина форми Королівського військово-морського флоту Великобританії, а тепер він перетворився на базову модель пальта, до якої знову звернулася переважна більшість дизайнерів. Тим, хто любить точність у всьому, сподобаються бушлати Michael Kors і Chloé, які майже дослівно відображають всі деталі форми моряків, а прихильникам більш делікатних алюзій підійдуть Nina Ricci і Isabel Marant.



За інофрмацією http://www.vogue.ru/





На правах реклами