Ми у Facebook
06.11.2015, 18:00

У Рівному баскетболісти-аматори відіграли четвертий тур [+Відео]

Після четвертого туру в 13-ому чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги (АБЛ) визначився одноосібний лідер та аутсайдер турніру. Це сталося після заключного матчу ігрового тижня між «Балтік Хаус» та «РЗВА», в якому перші - срібні призери минулого сезону – обіграли дебютантів із результатом 92:64.
А от матч «Водник» - «ЛАВІСС» тримав уболівальників в напрузі до фінальної сирени. Обидві команди програли поєдинки попереднього туру, і серію поразок не хотіли продовжувати. В підсумку, «водники», лава запасних у яких є однією з найдовших у лізі сповна скористалися проблемами суперників та вирвав перемогу 69:64.

В інших матчах туру, свою першу перемогу в чемпіонаті здобув новачок «АірДрай», який переграв ОСДЮШОР 78:69. А от сарненський «Маяк» у наднапруженому поєдинку завдав першої поразки у сезоні «Волиньбаскет-2-КДЮСШ» з мінімальним рахунком 66:65.

Після чотирьох турів в чемпіонаті АБЛ одноосібним лідером залишився «Балтік Хаус», в якого стовідсотковий результат у трьох зіграних матчах. Новачок турніру «РЗВА» поки що залишається єдиною командою без перемог у своєму активі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Аматорську лігу Рівненщини виграли баскетболісти з Нетішина

У Рівному стартувала 13 Аматорська баскетбольна ліга

Тринадцятий чемпіонат Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини проводить Громадське об’єднання «Баскетбольний клуб «БК-93», Рівненська обласна федерації баскетболу, Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. А також за підтримки офіційного дистриб'ютора компанії «SPALDING» в України та мережі магазинів КТС.








На правах реклами