Ми у Facebook
10.11.2015, 15:30

У «Рівне без Хомка» запевняють, що до чорного піару не причетні

Координатор громадського руху «Рівне без Хомка» спростовує причетність їхнього руху до друку, розробки та поширення листівок «15 листопада голосуй проти Хомка!».
Нагадаємо, що 7 листопада у центрі Рівного поширювали друковані агітаційні матеріали, спрямовані проти кандидата на посаду міського голови Володимира Хомка. Листівка має назву «15 листопада голосуй проти Хомка!». У агітації розкритикована робота чинного мера Володимира Хомка та згадано негативні речі, що були з ним пов’язані. Листівка містить інформацію про матеріальне становище Володимира Хомка та його сім’ї. Окрім цього, у матеріалі перераховано 9 пунктів того, що він «зробив для людей».

- «Рівне без Хомка» є координатор, є організаційний кістяк, який до цього моменту відповідав за всю поліграфічну й візуальну продукцію. Листівки, які вийшли («15 листопада голосуй проти Хомка!» - ред.) не розроблялися цією координаційною групою, не друкувалися й не поширювалися нами. Однак, рух «Рівне без Хомка» об’єднує багато людей, на нього немає монополії чи якогось приватного права. Тобто, це якась окрема група людей якимось чином висловлює свою думку про Хомка», - розповів для ОПОРИ координатор громадського руху «Рівне без Хомка» Роман Мартин.

За його словами, той актив «Рівне без Хомка», який брав участь у всіх попередніх акціях, який відповідав за поліграфію, її дизайн та поширення - до цих листівок відношення ніякого немає. Також Роман Мартин наголосив, що «Рівне без Хомка» є відкритою спільнотою, яка для всіх людей, які бажають висловлювати свій протест проти Хомка, дає «зелене світло».

- Ми не заперечуємо поширення аналогічних листівок, якщо у них немає недостовірної інформації. Дана листівка містить багато оціночних суджень, проте я з ними погоджуюся.», - додав координатор руху.

Зауважимо, що на листівці «15 листопада голосуй проти Хомка!» зазначено: «Зам.: ГР «Рівне без Хомка». Тираж без оголошення. Віддруковано на власному обладнанні.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ