Ми у Facebook
10.11.2015, 19:15

У Рівному ветерани позмагалися у відкритому Кубку області з пауерліфтингу [+Фото]

У суботу, 7 листопада, в Рівному пройшов відкритий Кубок Рівненської області з пауерліфтингу та жиму лежачи. У спортивно-масовому фестивалі змагалися ветерани фізичної культури і спорту Рівненщини.
Крім рівненчан до змагань долучилися спортсмени із Волині та Житомирщини.

Ветерани змагалися у жимі лежачи без використання спеціального екіпірування у вікових групах та вагових категоріях у спортивному залі комунального закладу «Рівненський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської облради.

У своїх вікових групах та вагових категоріях переможцями стали рівненчани Анатолій Пастушенко, Дмитро Міщук, Олексій Жаворонков та Леонід Загайкевич. Золоті нагороди також вибороли Ігор Харченко з Кузнецовська, Валентин Савран з Млинова, Віталій Ярмолка з Березного та Василь Крамарчук із Сарн.

Серед ветеранів першої вікової групи в абсолютній першості переможцем став з результатом 175 кілограмів (власна вага 83 кілограми) Валентин Савран.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчанки стали чемпіонками світу з пауерліфтингу, рівненчани – віце-чемпіонами

У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.














На правах реклами