Ми у Facebook
10.11.2015, 20:45

«Славія» з Великої Омеляни виграла всі футбольні трофеї Рівненського району [+Відео]

Клуб із Великої Омеляни «Славія» у неділю, 8 листопада, у грі за Суперкубок Рівненського району виявився сильнішим за «Сатурн» із Дядьковичів. Таким чином, «славісти» у нинішньому футбольному сезоні стали володарями всіх трьох трофеїв району – Кубка, Суперкубка та золотих медалей чемпіона.
Другий рік поспіль «Славія» оформляє районний «золотий дубль». З певних причин Суперкубок за підсумками сезону 2014 не проводився, тому боротьба за трофей у нинішньому році була надпринциповою.

Відзначимо, що «Сатурн» із Дядьковичів уже два роки поспіль неодмінно пробивається до головного матчу в боротьбі за Кубок району, але так само традиційно, у вирішальному поєдинку їх зупиняла Омеляна. Не став виключенням і цьогорічний Суперкубок.

Наприкінці першого тайму капітан «Славії» Олег Кучер з одинадцятиметрової позначки зумів переграти Павла Печинського - 1:0. У другому таймі гра дещо вирівнялась, і вже захисту «Славії» та її кіперу Юрію Шамичу довелося серйозно попрацювати, але ворота омелянців так і залишились в цьому матчі недоторканими. Натомість на п'ятдесят першій хвилині навіс з правого флангу ефектно в один дотик замкнув Дмитро Симончук - 2:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині завершився Чемпіонат області з футболу

«Славія» втретє поспіль стала «ветеранським» чемпіоном Рівненщини

До фінального свистка рахунок у зустрічі не змінився і «Славія» відсвяткувала закономірну перемогу.










На правах реклами