Ми у Facebook
27.10.2015, 17:45

На Рівненщині завершився Чемпіонат області з футболу [Фото+Відео]

У Чемпіонаті Рівненської області з футболу сезону 2015 року 25 жовтня відбувся останній тур. Оскільки чемпіон та віце-чемпіон у змаганнях стали відомі достроково, то головною інтригою залишалося визначення імені володаря бронзових нагород.
Перед 18 туром третє місце у турнірній таблиці посідав ФК «Малинськ». Його відрив від найближчого переслідувача – «Сокола» з Радивилова – складав два очки. Тому аби гарантувати собі «бронзу» команді з Березнівського району достатньо було зіграти внічию у матчі проти далеко не найгрізнішого суперника (радивилівці поступалися малинським футболістам за результатами особистих зустрічей). Втім, ФК «Вельбівне» вже не вперше в сезоні став автором сенсацій і з рахунком 2:1 обіграв минулорічного срібного призера.

Щоправда «подарунком долі» авторства острозької команди «Соколу» скористатися не вдалося. На власному полі радивилівська команда поступилася з рахунком 2:3 ФК «Садове». Варто відзначити, що господарі за рахунку 0:2 двічі пробивали пенальті і двічі на висоті опинився голкіпер гостей Андрій Мозерова, парирувавши удари з одинадцятиметрової позначки.

А от чемпіон із Сарн в черговий раз підтвердив свої повноваження. Програючи кузнецовському «Ізотоп-РАЕС» 0:1 у першому таймі, у другій половині поєдинку господарі «відвантажили» у ворота суперників п'ять м'ячів. При чому автором усіх голів став один гравець - Сергій Жданюк. Нагадаємо, що перемога «Маяка» з рахунком 5:1, яка стала для сарненчан шістнадцятою у 18-и іграх Чемпіонату, ще дві зустрічі чемпіони звели унічию.

Ще менш проблем виникло у віце-чемпіона з Оржева у грі проти ФК «Гоща-АМАКО». Спочатку ОДЕК у середині першого тайму провів два голи у ворота господарів, а в другому оформив свою чергову крупну вікторію – 3:0.

Нарешті, у Березному відбулася «битва аутсайдерів», в якій перемогу над «Волинь-Цементом» святкував місцевий «Случ» із рахунком 4:2.

А великий футбольний сезон у Рівненській області завершиться найближчої неділі. Рівненська обласна федерація футболу запрошує всіх прихильників футболу 1 листопада на матч за Суперкубок області, котрий відбудеться на стадіоні «Авангард» о 14 годині. У цікавому протистоянні зійдуться чемпіон області «Маяк» (Сарни) та володар Кубку області ОДЕК (Оржів).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Маяк» достроково завоював футбольне золото області

ОДЕК завоював срібло Чемпіонату області з футболу

Підсумкова турнірна таблиця.









Більше фото з поєдинку ФК «Гоща-АМАКО» - ОДЕК.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ