Ми у Facebook
13.11.2015, 12:45

"Автомобільні" шахраї вже на Рівненщині

Ще вчора портал "ОГО" повідомляв про небезпеку автомобільних шахраїв, що під приводом виграних авто вимагають гроші від людей.
Минулої доби до поліції області надійшло два повідомлення про скоєння шахрайств. 39-річний рівнянин під приводом виграшу автомобіля перерахував зловмисникам понад 35 тисяч гривень, а 72-річна пенсіонерка з Володимирецького району віддала шахраям 30 тисяч 800 гривень.

В Україну повертаються афери з виграшем авто

12 листопада близько 19 години до правоохоронців звернувся рівнянин, що невідомі під приводом перерахунку коштів для отримання виграного ним автомобіля заволоділи його коштами в сумі 35 тисяч 618 гривень. Крім того, о 20 годині цього ж дня пенсіонерку з села Іваничі зловмисники ошукали на 30 тисяч 800 гривень. Жінка за порятунок сина, який нібито збив людину на смерть, перерахувала вказану суму на банківський рахунок.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає кримінальну відповідальність у виді обмеження волі на строк до трьох років, повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції в Рівненській області





На правах реклами