Ми у Facebook
14.11.2015, 21:00

Як задовольнити чоловіка у ліжку [+ПОРАДИ]

Напевно чи не кожен чоловік мріє про ідеальну жінку у ліжку. Але як у круговороті клопотів знайти час на чоловіка та ще й повністю задовольнити його?
Як жінки уявляють свій образ ідеального чоловіка, так і чоловіки мріють про ідеальну жінку. У більшості випадків, ідеальна - це скромна на людях, турботлива мама для дітей, хороша господиня, ну і пристрасна "левиця" у ліжку. Про останній пункт мало наважується ділитися, але інтимні стосунки мають далеко не останнє значення у взаємовідносинах з коханим чоловіком. Як же стати ідеальною коханкою для свого чоловіка?

Перш за все, варто навчитися говорити з чоловіком на цю тему. Запитайте у нього, що йому потрібно для повного щастя. Ви не почуєте нічого надприродного - все, виявляється, у ваших руках.

Робіть тільки те, що приносить задоволення.
У заняттях сексом важливий ентузіазм. Якщо ви все робите з-під палиці, нехотя, вас точно не можна назвати хорошою коханкою. Якому чоловікові сподобається займатися коханням з колодою, навіть вельми симпатичною?

Якщо вам набридли традиційні пози - сміливо експериментуйте, головне - не стояти на місці, інакше ваша спальня перетвориться на болото, в якому немає ні радості, ні задоволення.

Вчіться направляти партнера
Ваш чоловік повинен знати, чи правильно він все робить. Якщо ви мовчите, значить, вас все влаштовує. Ні? Тоді акуратно направляйте. Говоріть, коли вам приємно, а коли не зовсім. Наприклад, деякі особливо пристрасні коханці відразу починають пестити дівчину внизу живота, що на самому початку не дуже приємно. Навчіть його правильного порядку - спочатку ніжна прелюдія, потім більш пристрасні дотику. Не соромтеся, чоловік не засмутиться, а буде з ентузіазмом досліджувати ваше тіло в пошуках нових точок.

Ерогенні зони чоловіка
Вчіться правильно пестити свого чоловіка. Під час прелюдії звертайте увагу на його реакцію, коли ви щось робите. За миттєвої реакції легко можна судити, подобається йому дотик чи ні. Як же це зрозуміти? Ви поцілували його за вухом, і він міцніше вас обняв, прикусили мочку, він видихнув? Його однозначно збуджують подібні ласки. Правда, дивіться обережніше з прикушення, щоб не заподіяти йому біль. Іноді чоловіки самі направляють партнерок до того місця, де їм хочеться дотиків.

Слова в ліжку
Якщо ваші заняття коханням зазвичай відбуваються безмовно, привчайтесь говорити ласкаві слова, а може вашому партнерові подобається грубість? Ви цього не з'ясуєте, поки не почнете спілкуватися. Не бійтеся стогонами показувати, що вам добре - це заводить чоловіків ще більше.

Розвивайте свою сексуальність, від цього виграєте і ви, і ваш партнер. Інтимна сторона відносин дуже важлива, адже в усьому, в тому числі і в сім'ї, повинна бути гармонія.

За матеріалами: blog.teamo.ru.

Статті до теми:

Секс на першому побаченні?

Ідеальна дружина коштує 450 тисяч гривень на рік

Еротичний масаж: корисне заняття... для всіх!





На правах реклами