Ми у Facebook
16.11.2015, 20:45

Як правильно реагувати на грубість

Грубіяни нерідко завдають прикрощів, псуючи настрій, виводячи з себе. Як найшвидше припинити хамство на свою адресу? Ось декілька корисних способів боротьби з грубощами.
Спокій

При розмові з подібними людьми ніколи не варто демонструвати їм, що ви розгублені. Намагайтеся висловлювати свою точку зору відверто, твердо і відкрито.

Намагайтеся не переходити в оборону і говорити спокійно і розслаблено.

Як позбутися больових відчуттів під час місячних


Найчастіше грубіяни — це слабкі, заздрісні люди, які важко звикають до чесності і спокою, а іноді й зовсім не знають цих слів. Вони беруть енергію для свого негативу саме у тих людей, хто піддається на грубість і починає нервувати. Не давайте їм «харчуватися» вашою нервозністю.

Чхання

Цей метод більше підходить в якості реакції на тривалу грубість.

Якщо людина, яка вам грубить, не може зупинитися, ви цілком можете допомогти їй це зробити.

Як задовольнити чоловіка у ліжку [+ПОРАДИ]

Для початку спробуйте слухати її спокійно доти, поки вона сама не переконається, що має рацію. Після цього голосно і демонстративно чихніть — повисне невелика пауза, в яку спокійно скажіть фразу:«Вибачте, у мене алергія на нісенітниці» і ввічливо додайте: «Так на чому ви зупинилися?»

Психологічне айкідо


Простіше кажучи: ти - мені, я - тобі. Цей метод переводить негатив вашого співрозмовника на нього самого. Вам всього лише потрібно погоджуватися з його випадами на вашу адресу, дякувати за витрачений час і сили для підкреслення ваших недоліків.

Можете навіть похвалити співрозмовника за уважність і ті «поради», що ви почули. Робіть це спокійно і намагайтеся не показувати уїдливість ваших фраз.

Варто відзначити, що чим більше свідків конфлікту буде, тим краще для вас, бо грубіян навряд чи отримає потрібне схвалення зі сторони, і найімовірніше викличе сміх і жарти на свою адресу.

Занудливість

Подібним методом можуть скористатися адміністратори форумів, сайтів, блогів і груп у соцмережах.

Незважаючи на те, що більшість учасників спільнот знайомі із загальними правилами, деякі все ж свідомо порушують їх, після чого у приват адміністраторів висловлюють невдоволення, пов’язане з тим, що їм закрили доступ.

Після того, як всі доводи закінчилися, ці персонажі переходять до відвертої грубості і хамства.

Найпростіше просто забанити, але якщо ви хочете довести вашу правоту, постарайтеся без емоцій детально описати всі помилки порушника. Спочатку співрозмовник буде упиратися і продовжувати «розважатися» грубощами, але коли зрозуміє, що з ним спілкуються сухо, без емоцій, просто відстане.

Ігнорування

Можливо, найвідоміший і простий метод боротьби з грубістю. Іноді мовчання не тільки ефективне і безпечне, а й красиве.

У разі, якщо вам від грубіяна нічого не треба, або ви психологічно просто не готові вступати в дебати з ним, або якщо «співрозмовник» просто не в своєму розумі, і може нашкодити вашому здоров’ю — просто ігноруйте його. Грубіянам хочеться завоювати вашу увагу, не давайте їм цієї радості.

Варто відзначити, що ігнорувати теж потрібно правильно. Не потрібно включати образливий погляд і зітхання — це сигнали того, що ви звернули на нього увагу. Не показуйте жодних емоцій, хам для вас — порожнє місце.

За матеріалами http://gbud.com.ua/





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ