Ми у Facebook
16.11.2015, 19:00

У Рівному вшанують пам'ять загиблого в АТО героя

17 листопада 2015 р., о 12 год. 30 хв., у приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею (вул. Драгоманова, 19), в експозиції виставки «Герої не вмирають», відбудеться захід, присвячений пам’яті уродженця Рівного - героя АТО Волошина Ігоря, якому саме в цей день виповнилося б 30 років.
Навчався у спеціалізованій школі «Центр надії» та обласному ліцеї; закінчив Рівненський кооперативний економіко-кооперативний коледж. У 2005-2006 рр. проходив строкову службу у Збройних силах України. Згодом закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «Облік та аудит». Працював у різних банківських установах Рівного. У травні 2014 р. був мобілізовний в АТО.
Старший сержант, кулеметник, командир відділення 39-го батальйону територіальної оборони «Дніпро-2» ЗСУ загинув на блокпосту біля села Кам’янка Донецької області під час терористичного акту 21 липня 2014 р. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У Рівному з'явиться провулок імені військового, загиблого в АТО

В обласному центрі на будівлі спеціалізованої школи «Центр надії» Ігорю Волошину відкрито меморіальну дошку.


"Я йду на війну, щоб ти не прала російські портянки", - мати загиблого Героя АТО з Рівного


У вересні 2015 р. міська Рада присвоїла загиблому патріоту звання «Почесний громадянин» міста Рівного, а його портрет вміщено на дошці пам’яті героям Майдану і АТО.

Батькам загиблого Героя АТО з Рівного вручили Орден "За мужність"

На виставці представлені передані батьками особисті речі, військове спорядження, фотокартки Ігоря Волошина.

ФОТОФАКТ: У Рівному на кладовищі зустрілись матері вбитих лідера "Правого сектору" та військовослужбовця з зони АТО

На захід запрошені: батьки Ігоря Волошина – Наталія Олексіївна та Анатолій Андрійович; волонтер благодійного фонду «Руєвит» - Шарчук Тетяна; друзі – Чебукін Іван, Сізов Сергій; а також Борисенко Наталія – мати загиблого бійця АТО Борисенка Олександра; дружини загиблих бійців (Тарасюка Олега, Карнаухова Миколи) – Тарасюк Ірина та Карнаухова Галина; студенти та викладачі Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, Національного університету водного господарства та природокористування.





На правах реклами