Ми у Facebook
23.11.2015, 09:30

Жінка-магніт з Волині заважала працювати Кашпіровському [Фото+Відео]

Катерина Петрівна ще з раннього дитинства відчувала, що має якісь особливі здібності. Жінка не піддавалася гіпнозу, і чимало людей відмічали її сильну енергетику.
Катерина ГУМЕНЮК з села Цумань Ківерцівського району Волинської області відкрила у собі цікаву особливість — її тіло наче магніт притягує металеві предмети. Як це відбувається – колектив редакції “ОГО” побачив на власні очі.

Як жінка-магніт притягує предмети ВІДЕО

З вигляду пані Катерина зовсім не вирізняється з натовпу людей. Здавалося б, звичайна жінка, але вона ще з самого дитинства відчувала у собі якісь особливі прояви. Катерина Петрівна пригадує, що мама розповідала, як дочка вночі могла виходити на вулицю, лазити по деревах... Мама хотіла знати, що це означає і чому з її дитиною таке відбувається. Лікарі пояснювали, що найголовніше в такі моменти не будити дитину, бо це може бути небезпечно. А за кілька хвилин вона сама тихенько лягатиме спати і все буде добре...



Катерина Гуменюк пригадує своє перебування в Євпаторії. У той час у місті проводив свій сеанс Анатолій Кашпіровський. І пані Катерина була однією з тих, хто вирішив його відвідати. Після самого дійства Кашпіровський підійшов до пані Катерини та сказав, що вона заважала йому працювати.

– Якщо вам не складно, то після сеансу підійдіть до мене, – звернувся він. Жінка ж з цікавості вирішила поспілкуватися з відомим гіпнотизером, і він зауважив, що пані Катерина має дуже сильну енергетику.


Жінка-магніт з Волині [Відео]


– І в той момент я згадала, що якось в село приїжджав цирк і там був номер з гіпнозом. Але процес гіпнозу на мене взагалі не вплинув. Гіпнотизер сказав, що я маю дуже сильне біополе, – згадує Катерина Гуменюк.

Потім жінці почали снитися віщі сни. Якщо пані Катерині снилася якась людина, то наступного ранку вона могла зустріти її на вулиці або зі снів знала, як події будуть розвиватися далі.

Зараз жінка може притягувати ложки, виделки, мобільні телефони і навіть праску... Її тіло працює наче магніт. Завітавши в редакцію “ОГО”, жінка вразила усіх тим, що до неї наче прилипають металеві предмети. І навіть “прилиплий” мобільний телефон задзвонив прямо на спині у пані Катерини!

Про свої унікальні здібності жінка рідко розповідає іншим. Про це знають переважно близькі, рідні та знайомі, а ще багато хто хоче перевірити надздібності Катерини Петрівни.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ