Ми у Facebook
24.11.2015, 12:15

Хахльов розповів, коли саме у «Вереса» буде новий головний тренер

Олексій Хахльов, президент НК «Верес» (Рівне) та голова обласної футбольної федерації (РОФФ), пообіцяв до 1 грудня остаточно визначитися з кандидатурою на пост головного коуча клубу.
Як розповів в інтерв’ю «Українському футболу» пан Хахльов, «на сьогодні вирішувати це питання вже легше …наш клуб заробив хорошу репутацію. Це і своєчасна виплата заробітної платні й виплата премій, що в нашому футбольному сьогоденні є певним показником стабільності. Це, як уже сказав, і чудова атмосфера на наших домашніх матчах. Усе це разом приваблює фахівців. Нам набагато легше сьогодні проводити перемовини.

Зараз уже можна навіть похвалитися чергою тренерів, які би хотіли проявити себе саме в народному клубі «Верес». У моїй електронній скриньці вже є кілька резюме від різних тренерів. Ми не називаємо імена свідомо, щоби нікого не виокремлювати й не ображати. У нас в календарі стоїть чітке завдання: визначитися до першого грудня з новим головним тренером і тренерським штабом».

Не забув президент рівненського клубу подякувати Олегу Луткову за ту роботу, яку він провів за цей час, очолюючи «Верес»: «Першу половину сезону ми завершили на третьому місці в таблиці, за що Олегу Анатолійовичу окрема подяка від мене, керівництва клубу, членів клубу та Рівненської області загалом. Уважаю, він написав гарну сторінку в історії команди».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Щодо обставин, які змусили Луткова залишити Рівне, то, як відзначив Хахльов, це було обопільне рішення. Як відзначив президент клубу «Олег Анатолійович послався на сімейні проблеми, про які, на мою думку, було толерантно не розпитувати. Ми як джентльмени потиснули один одному руки. Пан Лутков — фахівець високого рівня, який пройшов солідну школу. Ми вдячні, що в досить відповідальний момент він простягнув руку допомоги «Вересу», внаслідок чого наш клуб нині перебуває в трійці лідерів чемпіонату. Щиро бажаю йому успіхів у подальшій тренерській кар’єрі».






На правах реклами