Ми у Facebook
24.11.2015, 13:30

Рівненські медики вдруге завоювали «бронзу» Чемпіонату України з футзалу [+Фото]

На протязі двох днів, 21-22 листопада, у Рівному проходив Третій чемпіонат України з футзалу серед футболістів – працівників охорони здоров'я. За його підсумками команда рівненських лікарів стала третьою, повторивши своє досягнення річної давнини.
Участь у змаганнях взяли збірні команди футболістів-медиків з восьми областей нашої країни, а саме Київської, Івано-Франківської, Житомирської, Хмельницької, Львівської, Вінницької, Херсонської та Рівненської.

У суботу, 21 листопада, пройшли поєдинки у двох підгрупах, де визначилися команди, які виборювали право стати переможцем турніру.

У неділю, 22 листопада, були зіграні матчі за 1-4 місця. У зустрічі за третє місце зустрілися збірні Рівненської та Херсонської областей. Фінальна сирена зафіксувала нічийний результат у цьому матчі - 4:4. Володар бронзових медалей визначався у серії післяматчевих пенальті, які вдаліше пробили господарі.

У фінальній битві зустрілися збірні Київщини та Франківщини. У напруженій боротьбі з рахунком 2:1 перемогу здобула команда Івано-Франківської області, яка повторила свій подібний минулорічний успіх.

Загальний розподіл місць у чемпіонаті:

1 - Івано-Франківська область
2 – Київська область
3 – Рівненська область
4 – Херсонська область
5 – Вінницька область
6- Львівська область
7 – Хмельницька область
8 – Житомирська область.

За підсумками турніру футболісти були нагороджені кубками у різноманітних номінаціях, пам’ятними медалями та грамотами.

Організаторами турніру стали громадська організація «Всеукраїнське об'єднання «Українська футбольна асоціація медиків» (УФАМ), управління у справах молоді та спорту РОДА, Рівненська обласна організація профспілки працівників охорони здоров'я, Рівненська обласна організація ФСТ «Спартак».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненські медики привезли «бронзу» з «Кубка Карпат» по міні-футболу

Рівненського лікаря нагородили за перемогу на Чемпіонаті світу з футболу серед медиків

Довідка ОГО. Всеукраїнське об’єднання «Українська футбольна асоціація медиків» (УФАМ) існує вже два роки. За цей час збірна українських медиків взяла участь у більш, ніж 20-ти турнірах з футболу, провела більше 100 матчів, як в країні, так і за кордоном. На змаганнях, котрі відбувалися у Лос-Анджелесі, Каліфорнія, США, українські медики (на фото) у віковій категорії + 45 років стали чемпіонами світу (команда «Masters»), завоювавши Vogel Cup 2015. У віковій категорії 25-45 років (Morell Cup) наші лікарі посіли високе четверте місце.












На правах реклами