Ми у Facebook
25.11.2015, 16:30

На Рівненщині молода пара стала жертвою розбійників

Непрохані гості увірвалися серед ночі на дачу закоханих. Погрожуючи розправою вимагали гроші, буцімто за давні борги та образи. Врешті побили чоловіка з особливою жорстокістю. Викрали моторолер та зникли.
Потерпілому розбійники відбили внутрішні органи, зараз він у лікарні. Тим часом поліцейські вже й знайшли головних підозрюваних. Щоправда, ці особи не затримані. У селі, де сталася ця приголомшлива історія, люди налякані, кажуть, тут давно вештаються дивні чоловіки та грабують дачі.

Рівненщина. Територія дачних будинків в Костопільському районі. Це селище Кам’яногріськ. Серед ночі у двері будинку молодої пари постукали невідомі. Тоді ще вони не знали, які гості у них на порозі, - повідомляє "Сфера-ТВ".

Анастасія Дмитрук, потерпіла:

- Я зварила їсти, пішла спати, почула звуки на кухні. Вони з кухні його виволокли. Третій не бив, тільки наказував коли бити, а коли не бити.

Троє агресивних незнайомців увірвалися в помешкання та довго не думаючи почали калічити співмешканця Анастасії. Дівчина вийшла з кімнати перевірити, що коїться в помешканні. Але вже зарадити не змогла. Чоловіки били жертву, до тих пір, поки людина вже не зуміла піднятися. При цьому злочинці озвучували свою мотивацію: буцімто за минулі борги та провини.

Настя переконана, ці мотиви - хвора уява нападників. Єдине, що зацікавило злочинців, це моторолер. Його власник завбачливо затягнув у середину будинку, подалі від очей грабіжників. Звідти вони його і викрали.

19-річна Настя після нападу лишилася із скаліченим чоловіком сама в будинку, викликала медиків та поліцію. Чоловік вже сам піднятися не зміг. Його шпиталізували в обласну лікарню Рівного у важкому стані. Медики кажуть, чоловік міг померти у будь-який момент. Після побоїв він втратив майже два літри крові. Лікарі діагностували розрив селезінки та численні тупі травми по всьому тілу.

Зниклу дівчину з Рівненщини знайшли розчленованою на Київщині [+Відео]

Сергій Пшеничний, лікар-хірург Рівненської ОКЛ:

- Зразу з приймального відділення його відвезли в операційну, видалили селезінку, кров зупинили, зараз він у відносно задовільному стані.

Тим часом оперативники слідчого управління поліції у ту ж ніч відпрацьовували усю територію дачного масиву. І на ранок наступного дня повідомили, що знайшли підозрюваних. Ці особи відсиджувалися в одному із будинків цього ж селища. А разом з ними був і викрадений моторолер.

Розбійниками виявилися особи, які вже неодноразово мали проблеми із законом. В одного із них солідний тюремний досвід. Доля третього учасника поки невідома, у поліції щодо нього поки не визначилися з кваліфікацією. У Кам’яногріську зараз й тільки мови про зухвалий розбій. Люди кажуть, що тут давно вештаються дивні особи, подейкують, вони придбали й собі будиночок. Та грабують дачі, коли заманеться.

Юрій, місцевий житель:

- Говорили люди, що пограбували дачі, а де вони живуть не знаємо.

Власники дач не приховують, зараз остерігаються ходити темними вечорами. А ще більше побоюються лишати свої заміські будинки без тривалого нагляду.

Юрій, місцевий житель:

- Бажано, щоб трохи дивилися наші правоохоронці, а то стільки разів писали заяви, і нічого.

Тим часом життю та здоров’ю потерпілого Олександра уже нічого не загрожує, медики видалили у нього розірвану селезінку. І вже через кілька днів планують виписати з медичного закладу додому. Найвірогідніше він повернеться на дачу. Вже кілька місяців вони тут проживають разом з Анастасією. Чи не наглянуть сюди їх кривдники знову - невідомо. Правоохоронці розслідують злочин за статтею розбій. Особам повідомлено про підозру, зараз вони під домашнім арештом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ