Ми у Facebook
26.11.2015, 21:15

Топ-10 найкорисніших продуктів для чоловічого здоров'я

Шкідлива екологія, тяжка праця, постійні стреси - це далеко не весь перелік чинників, які негативно позначаються на здоров'ї сучасних чоловіків. Аби полегшити ситуацію, австралійські вчені запропонували список продуктів, які благотворно впливають на самопочуття представників сильної статі.
Сучасні чоловіки вже звикли стежити за своєю зовнішністю, здоров'ям і харчуванням. І це не просто правильно, а категорично необхідно, адже насичена, техногенне і напружене життя мегаполісів ніяк не сприяє довголіттю і хорошому самопочуттю. Так-от, австралійські учені запропонували свій список продуктів, які не тільки благотворно вплинуть на організм, але й забезпечать поліпшення ерекції:

1. Броколі. Любите чи ні, а за вмістом вітамінів, антиоксидантів, протиракових і тонізуючих речовин, ви навряд чи знайдете щось краще. А для сексуальних можливостей саме цей продукт не має рівних.

2. Помідори. Самі звичайні помідори, при регулярному їх поїданні, здатні захистити вас від раку простати, налагодити роботу судин і як результат - викликати поліпшення ерекції.

3. Банани - хороший продукт для забезпечення організму енергією, поліпшення роботи кишечника та зниження ризиків сердечних захворювань. Ну і звичайно, завдяки підвищеному вмісту мікроелементів, банан підвищує чоловічу силу.

4. Устриці. Не дешевий але дуже корисний продукт є незамінним в боротьбі з хворобами простати, старінням, м'язовою млявістю. Регулярне вживання цих молюсків дуже ефективно позначається і на репродуктивній функції чоловіків.

5. Болгарський перець (червоний) - уповільнює процеси в'янення клітин, нормалізує роботу ендокринних залоз, нейтралізує токсини і наслідки частих стресів.

6. Квасоля і горох - зменшують ризик виникнення простатиту, додають масу енергії при низькій калорійності (нарощують мускулатуру без ризику ожиріння), тонізують шлунково-кишковий тракт, очищають кров і поповнюють організм найважливішими мікроелементами.

7. Продукти з цільного зерна. Вони здатні максимально наситити організм вуглеводами, а значить, зарядити вас енергією і силою на цілий день. Ну а крім цього, в них сила - силенна корисних речовин, мікроелементів і вітамінів.

8. Молоко. Якщо немає алергії на даний продукт, краще джерела кальцію, біологічно активних речовин і вітамінів складно знайти. Особливо це стосується чоловіків, зайнятих на шкідливому виробництві, так як саме молоко здатне швидко очищати кров від токсинів. Якщо ж в чистому вигляді продукт не засвоюється, спробуйте замінити його кефіром або ряжанкою.

9. Морська жирна риба- неперевершене джерело Омега-3 кислот, які зміцнюють серце, судини, імунітет, пригнічують інфекції та запальні реакції, знижують ризики появи захворювань простати і підвищують якість статевого життя.

10. Петрушка і кріп- сама незамінна зелень для чоловіків. Постійно вживаючи ці трави в їжу, як в сирому вигляді, так і після термообробки (втрата потрібних речовин мінімальна) можна за 2-3 місяці повністю налагодити роботу всіх систем організму.

Крім перерахованих вище продуктів, чоловікам важливо регулярно вживати курячі яйця, шпинат, яловичину, часник, гречку, червоний гострий перець, імбир і базилік, мускатний горіх і перлову кашу. А якщо хвилює поліпшення ерекції - додайте до цього списку волоські горіхи, інжир, гриби, кропиву (в суп), кульбаби (варення) і гарбузове насіння. Результат не змусить себе чекати!

Статті до теми:

Чоловікам потрібно їсти яблука перед сексом

Вчені не радять чоловікам відкладати батьківство, бо сперма мутує

У які іграшки грають чоловіки? [+Фото]





На правах реклами