Ми у Facebook
01.12.2015, 22:00

Топ-5 жіночих комплексів у сексі

Усі ми знаємо, що секс займає далеко не останнє місце у побудові гармонійних стосунків, але іноді на заваді цьому стають жіночі комплекси.
Інтимні стосунки кожної пари - зазвичай закриті для посторонніх людей, але усім давно відомо, що труднощі саме з цією сферою подружнього життя можуть призвести до конфліктів і навіть розлучення. На жаль, саме жіночі сексуальні комплекси у багатьох випадках спонукають чоловіків до зради і руйнують гармонію в сім'ї. То які ж комплекси найбільш поширені серед жінок?

1. Жінка соромиться власного тіла. Таким жінкам притаманна певна замкнутість та відчуженість під час статевих відносин. Вона намагається не роздягатися при світлі, не дозволяє торкатися певних проблемних частин тіла, відвертається, коли чоловік дивиться на її голе тіло...Для бльшості жінок дійсно притаманний такий комплекс, адже за статистикою великий відсоток представниць слабкої статі невдоволені своєю зовнішністю, а комплекси з приводу цього переносять на сексуальні стосунки.

2. Страх завагітніти. Цей комплекс притаманний не лише неодруженим жінкам, а й тим, які вже давно знаходяться у шлюбі. Причин виникнення таких страхів дуже багато: психологічна неготовність народжувати дитину, нестабільне матеріальне становище, страх потовстіти, несприятливий період у стосунках для народження первістка тощо. Для того, аби позбутися цього комплексу, варто все ж обговорювати з партнером варіанти контрацепції для обох.

3. Комплекс Аліси. Напевно чи не кожна жінка по-своєму уявляє сексуальні відносини зі своїм чоловіком, і фантазії тут не мають меж. Але розчарування часто приходить тоді, коли бажаний чоловік не задовольняє казкові мрії жінки. Саме в таких ситуаціях часто пропадає інтерес до сексу як такого. Але не забувайте, що ви і самі взмозі змінити ваші відносини та проявити ініціативу в інтимних відносинах.

4. Комплекс "бревна". Багато жінок вважають чоловіка головним у сексуальних стосунках і тому чекають від нього постійної ініціативи, при цьому вважаючи себе нездатною щось змінити у цій сфері свого спільного життя. Така поведінка насправді часто дратує чоловіків, через що і виникають конфлікти. Не бійтеся експериментувати! Врешті-решт і ваш чоловік відразу не народився сексуальним суперменом.

5. Комплекс тоталітарної жінки - найчастіше притаманний для жінок-керівників. Їх поведінка у повсякденному житті часто переноситься і на сексуальні стосунки. Навіть у ліжку така пані керує процесом і мало того - говорить що і як робити, не даючи шансу чоловікові проявити свою ініціативу. Звісно, деяким чоловікам довподоби така поведінка, але інші сприймуть це як приниження чоловічого авторитету. Тому головна порада - намагайтеся дотримуватися демократії не лише у подружньому житті, а й у сексі.

Статті до теми:

Яку частину жіночого тіла рівненські чоловіки вважають найсексуальнішою

Які жінки найсексуальніші: висновки фахівців

Як зима впливає на сексуальні бажання чоловіків та жінок

20 безглуздих і дивних законів про секс





На правах реклами