Ми у Facebook
03.12.2015, 15:45

У Рівному неповнолітні вчинили різанину та обікрали авто

Надзвичайна подія трапилась вчора ввечері.
Як повідомляють правоохоронці компанія молодих хлопців «добряче» відпочивала в одному із кафе Рівного. Близько першої ночі, повертаючись додому, на автовокзалі молодики зустріли невідомого чоловіка й після невдалого діалогу зчинили бійку.

У результаті 43-річний мешканець села Колоденка Рівненського району отримав поранення ножем. Із проникаючим пораненням грудної клітки, пошкодженням правої легені, пораненням живота постраждалого госпіталізували у Рівненську обласну клінічну лікарню. Саме працівники швидкої допомоги і повідомили про інцидент до поліції, адже винуватці злочину одразу втекли.

Поблизу Рівного вантажівка збила чоловіка

Зауважимо, що тієї ж ночі на вулиці Київській невідомі намагалися обікрасти автомобіль. Однак їх упіймали «на гарячому» співробітники патрульної служби.
Як виявилось згодом, злочин вчинили ті ж самі неповнолітні.

Зловмисником, який без вагань підрізав людину, виявився 16-річний уродженець Славути Хмельницької області. Неповнолітній навчається в одному із коледжів Рівного, а його 18-річний товариш — в університеті обласного центру.

На Рівненщині зіткнулися два авто: постраждали четверо людей

— За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в Рівненській області Володимир Голубош. — Наразі для проведення необхідних слідчих дій до відділу поліції запрошені адвокат, представник служби у справах дітей та батьки. Триває досудове розслідування.

Зловмисникам за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ