Ми у Facebook
07.12.2015, 16:05

Відеопроекти “ОГО” - заявіть про себе на усю Рівненщину [+Відео]

Чимало читачів “ОГО” знають про те, що “ОГО” - це газета та сайт, але насправді наш бренд — це найширше охоплення аудиторії завдяки друкованому виданню, інтернет-сайту та відеопроектам.
Щороку приріст за переглядами відео зростає у кілька десятків разів. Саме тому півтора роки тому "ОГО" розпочав створення відеопроектів. Це відповідає світовим тенденціям медіа.

А якщо поєднати відео та сайт OGO.ua, як найпотужніший інтернет-ресурс області, - виходить найширше охоплення цільової аудиторії, що корисно як для читачів, так і для рекламодавців.

Так і виникла ідея створення відеопроектів ОГО.

Перша програма, яку запустили на OGO.ua - це Ранкова кава з Ольгою Данилюк. За півтора роки існування було відзнято більше 70 програм. Гостями Ранкової кави були підприємці та будівельники, лікарі та юристи, психологи та політики. У рамках програми Ранкова кава спільно з ведучою глядачі мали можливість відвідати цікаві заклади та заходи нашого міста.

АРХІВ ПРОГРАМ

Ще один відеопроект ОГО - це Думки вголос з Віталієм Голубєвим. Народні депутати України, депутати Рівненської обласної та міської рад, лідери місцевих організацій політичних партій, керівники провідних лікувальних закладів, потужних підприємств, громадські активісти - всі вони були учасниками програми "Думки вголос" упродовж перших півроку її існування.

АРХІВ ПРОГРАМ

Медична тематика завжди була найбільш читабельною та коментованою на сайті ОГО. Тому ми вирішили знайомити вас з наданням медичних послуг у Рівному завдяки програмі "Ваше здоров'я". Відомі лікарі нашого міста розповіли про досягнення медицини та свої особисті плани та перспективи роботи.

ДИВИТИСЯ ПРОГРАМУ

Якщо ви хочете взяти участь у наших проектах, звертайтеся на електронну адресу редакції info@ogo.ua або телефонуйте за номером 0978086355 Ольга Данилюк, редактор газети ОГО





На правах реклами