Ми у Facebook
12.12.2015, 09:00

Які дороги Рівненщини будуть найбільш небезпечними взимку

Зокрема, дорожники розказали про найбільш проблемні місця траси Київ-Чоп.
Вони зустрічаються у напрямку Рівне-Дубно. Це біля сіл Зелений Гай, Крилів та на об'їзній дорозі біля Дубна. Також небезпечна дорога біля села Бронники, що веде на Луцьк. Якщо вантажівка взимку стане у цих місцях на обочині, це вже ускладнює рух.

— Цього року ми, як ніколи, запасли на зиму 52 вагони промислової солі, зокрема, з антизлежувачем (розріджувачем, аби сіль не кам'яніла. — Ред.), а це 4300 тонн, — розповів заступник начальника Служби автодоріг області Микола Козачок. — Також заготовили 25 тисяч кубів піщано-соляної суміші. Уклали договори з АЗС, проблем із пальним у нас не буде.

Рух маршрутки №55 у Рівному від сьогодні змінено

До речі, розчищати значні снігові замети у дорожників нема чим. Єдиний на Рівненщині потужний тягач БАТ-2, яким у негоду долали найскладніші перемети, перебуває у зоні АТО. Рятувальники та дорожники використовуватимуть тільки КрАЗи, МАЗи» та ЗІЛи.

9 грудня - міжнародний день боротьби з корупцією: чи дають хабарі рівняни?

Розвеселив п. Козачок і "турботою" Служби автодоріг про безпеку водіїв на трасі. Для них обабіч дороги обіцяють залишити пісок, щоб водії могли ним посипати слизьку дорогу.

За матеріалами "Рівне вечірнє"





На правах реклами