Ми у Facebook
15.12.2015, 12:15

Учасники АТО Рівненщини: "Образити свого голову не дозволимо"

Фото "Рівне 1"

Від їхнього імені висловився заступник голови організації Союзу ветеранів АТО Рівненщини Олександр Зайчук.
Нагадаємо, що вочра голову Союзу ветеранів АТО намагалися затримати у Рівному луганчани

"У Рівному посеред білого дня намагалися викрасти голову нашої обласної організації Союзу ветеранів АТО Сергія Стрільця. Невже за нашими бійцями полюють???? Нахабно, в публічному місці біля міської лікарні на чорній "Тойота кемрі" кілька чоловіків і жінка намагалися запхати героя неоголошеної війни на Донбасі в салон автомобіля. Сергій в АТО отримав інвалідність, він був одним з тих, хто вижили в Іловайському котлі минулого літа. І тепер після усього пережитого якісь "терористи" намагалися його викрасти. Ми одразу викликали поліцію і журналістів. А викрадачі залишились замкнуті в своїй "Тойоті". Що то у світі робиться, що якісь бандити отак серед бідого дня в нашому тиловому і мирному місті нахабніють??? А в салоні авто вони почуваються, мов недоторкані???? Ми сприятимемо поліції та іншим силовим структурам у встановлені причин та мотивів цих злочинців. Сергія ми образити не дозволимо. Як нікого іншого з рівненських атошників. Як заступник голови обласної організації я докладу усіх зусиль, аби винних притягнули до відповідальності", - написав у соцмережі Фейсбук Олександр Зайчук.

Зайчук Олександр Дмитрович (ДОСЬЄ)

Пізніше він розповів журналісту ОГО, що стан Сергія Стрільця - поганий. Він лікується у Рівненському військовому госпіталі під наглядом військової служби правопорядку. І додав:

Трагедія на Рівненщині: з АТО повернувся на похорон дружини


- Ми з'ясували, хто власник авто, на якому приїхали затримувати Стрільця, з якого воно міста. Але розголошувати це поки не можу. Цю інофрмацію везу зараз начальнику поліції Рівненщини. Ми зробимо все, щоб допомогрти правоохоронцям максимально об'єктивно розслідувати цю справу.








На правах реклами