Ми у Facebook
24.12.2015, 20:40

Любовний гороскоп на 25 грудня

На що спокушають зірки та Місяць уповні закоханих і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Сьогоднішні вечір та ніч можуть кардинально змінити ваше життя. Чи воно вам треба - вирішуйте самі. А інтуїція підкаже, як не перейти межу.

ТЕЛЕЦЬ. П'ятничний вечір — саме час для особистого життя. Можливо, ви нарешті зустрінете кохання всього свого життя. Щоправда, для цього треба, як мінімум, вийти на вулицю.

БЛИЗНЮКИ. Зіркам так і кортить подарувати вам неабияке знайомство, яке здатне змінити ваше найближче майбутнє.

РАК. Шепніть вашому коханому/коханій про те, яке прекрасне і спокусливе його (її) оголене тіло...

ЛЕВ. Чомусь усі розмови з коханою людиною непомітно сповзатимуть на відверто еротичні теми. Може, це натяк?

ДІВА. Непогано б зібратися великою дружною компанією і вибратися куди-небудь на природу, де є затишні місця для романтичних поцілунків під Повним Місяцем...

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Якщо робота заважає коханню - ну її, цю роботу. Та й взагалі, сьогоднішній день та вечір настільки вдалі, що псувати їх серйозною діяльністю — великий гріх )))

СКОРПІОН. Які б тільки думки не роїлись у вашій голові, знайдіть серед них трішки місця і для коханої людини. Інакше образиться...

СТРІЛЕЦЬ. Проблеми зі здоров'ям можуть зіграти не останню роль у ваших планах на вечір і стосунках з коханою людиною. Не хворіти!

КОЗЕРІГ. Сьогодні Повня, тож зірки наполегливо радять вам обмежити інтимні контакти. І краще вам не знати, з якої причини...

ВОДОЛІЙ. Гра на нервах, тим більше - на нервах коханої людини чи вашої другої половини - ні до чого доброго не доведе.

РИБИ. Шлях до серця особи будь-якої статі лежить через шлунок. Напевно, саме тому хтось придумав романтичну вечерю при свічках... Тільки не переїдати і не напиватись на ніч!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 24 грудня
Любовний гороскоп на 23 грудня
Любовний гороскоп на 22 грудня





На правах реклами