Ми у Facebook
28.12.2015, 11:20

Кожному другому офісному працівнику в Україні не вистачає грошей до зарплати

http://khm.depo.ua/

На чому через це доводиться економити?
Шість місяців тому гостру нестачу фінансів регулярно відчував лише кожен третій офісний співробітник. Нині один із п’яти відчуває фінансові труднощі один раз на три місяці, а один із десяти — мінімум, один раз на півроку. А кількість тих, хто залишається без копійки один раз на рік і рідше, зросла.

Що буде з державними банками України

Майже половина тих, хто скаржиться на нестачу грошей, почали відчувати матеріальні труднощі ще рік тому. Третина опитаних - півроку тому. І кожен п’ятий - ще до кризи.

Експерт назвав головні недоліки бюджету 2016

Зростання цін і тривала інфляція призвели до погіршення матеріального становища українців. За минулі півроку лише 9% роботодавців проіндексували зарплату співробітникам із урахуванням курсу долара. При цьому дохід половини «білих комірців» не змінився, а кожному п’ятому зрізали оклад.

Кібер-шахрайство: як крадуть гроші з пластикових карт [Інфографіка]

Від чого тепер доводиться відмовлятися офісним працівникам? Троє із п’яти починають економити на одязі, не дозволяють собі спонтанні покупки, а також скорочують бюджет на дозвілля. Варто відзначити, що півроку тому необов’язкові покупки були першим пунктом у переліку того, на чому можна економити. Зараз більшість вважає за розумне відмовитися від речового шопінгу.

В Україні "лопнув" найстаріший комерційний банк

Понад половина скоротила витрати на побутову техніку. І майже стільки ж намагаються економити комплексно, зменшуючи всі статті витрат. Понад третина відвідують розпродажі та шукають товари зі знижками. Чверть опитаних не обідають на роботі й користуються громадським транспортом. 23% відмовляються від страхування. Кожен сьомий економить на ліках. І лише один із двадцяти в ситуації вимушеної економії відключає телебачення й Інтернет. Незмінно є 4% тих, хто себе не обмежує, а просто бере позичку.

Джерело Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ