Ми у Facebook
28.12.2015, 18:20

Рівненський бігун встановив рекорд всеукраїнських змагань

На Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики «Фестиваль бігу-2015» представники Рівненської області здобули дві золоті та одну бронзову нагороду. Крім того, рівненчанин Микола Сірий встановив новий рекорд з бігу на 1000 м – 2.32,0 – для юнаків 16-17 років.
Юний спортсмен є вихованцем комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» (КОЛІФКС) Рівненської обласної ради

Високих результатів також досягли учениці комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради:

Ірина Омелянова - переможець змагань з бігу на 1000 метрів;

Софія Горобюк - бронзова нагорода з бігу на 300 метрів.

«Бігуни змагаються на дистанціях від 60 метрів до однієї милі, що дозволяє охопити досить велику кількість учасників.Тривають змагання лише день. Але цього цілком достатньо, аби досягнути високих результатів. Після завершення легкоатлети не лише отримали іменні грамоти та медалі, а й підсолодили їх смачними подарунками», - розповів про львівський фестиваль Вадим Подолянко, заступник директора КЗ «ОСДЮШОР» Рівненської облради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські легкоатлети на турнірі в Бресті виграли по два «золота» та «срібла»

Рівненські дзюдоїстки на Чемпіонаті України здобули два золота

У змаганнях, які традиційно провели у Львові, взяли участь 53 команди спортивних шкіл із восьми областей України та гості з польського Пшемишля. Загалом - 520 учасників. Захід було присвячено 25-річчю НОК України.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ