Ми у Facebook
30.12.2015, 09:00

Начальника потяга оштрафували за російські пісні

Через пісню «Золотые купола» начальника ковельського потяга залишили без премії.
У вагоні потяга «Київ-Ковель» лунали хіти російського виконавця, що не сподобалось одному з пасажирів - українському композитору і директору радіо «Промінь» Роману Коляді.

"Земельники" Рівного скаржаться на рейдерство в інституті землеустрою

Обурений чоловік написав скаргу на дії провідників потяга на сайті «Укрзалізниці». У ній він запитує залізничників, «яким чином стає можливим у час, коли «русскій мір» топче українську землю чоботами своїх найманців, що людям у поїзді, у тому числі військовим, пропонують (а фактично нав’язують) слухати один з найнизькопробніших зразків «культури» того самого «міра»? Також медійник запитав керівництво залізниці, чи сплачене роялті і в якому розмірі, згідно з чинним законодавством, виконавцю пісні «Золотые купола»? (у даному випадку – власникам авторських прав на твори Михайла Круга).




Днями музикант отримав офіційну відповідь керівництва структури, де його повідомили, що начальника потяга позбавили премії за грудень за увімкнення цього музичного твору, який не входить у записані централізовано у студії звукозапису залізниці, передає Прес Центр





На правах реклами