Ми у Facebook
31.12.2015, 17:30

Що робити, щоб не сп'яніти під час новорічного застілля

Для когось Новий рік - це домашній затишок та спокійна атмосфера, але для більшості це свято обертається пізніми гуляннями та величезними дозами випитого алкоголю.
Чудово, коли Новий рік проходить весело, в улюбленій компанії та яскравій атмосфері, але коли велика доза випитого алкоголю псує свято, а на наступний день дарує незабутні головні болі та нудоту - це вже не дуже тішить. Якщо ви все ж плануєте підняти собі настрій за допомогою алкоголю, або будете святкувати у компанії людей, які зазвичай п'ють трохи більше за вас, тоді наступні поради вам пригодяться.

Отож, що робити аби не спяніти під час застілля? Головний спосіб, який допоможе вирішити цю проблему - попередня підготовка організму до алкогольного застілля. Для цього ви можете перед святкуванням випити 5-10 таблеток активованого вугілля. Саме цей препарат чудово вбирає отруту в тому числі і алкоголь.

Можна також здійснити так званий аперитив - за 1 год. до святкування випийте 50 гр. горілки і заїжте канапкою - так організм легше переноситиме алкогольне навантаження.



Хороший сон. Перд застіллям гарненько відпочиньте. Якщо ви не виспитеся і пробігаєте цілий день по справах, тоді навіть одна стопка спиртного може звалити вас з ніг.

Перед вживанням алкоголю варто з'їсти щось жирніше. Це може бути канапка з маслом, шматок м'яса, сало і т.д.

Щоб не сп'яніти під час новорічних святкувань підготовки перед застіллям мооже бути замало. Слідкуйте за собою і під час застілля.



Не пийте на голодний шлунок. Так ви швидше сп'янієте. Спочатку перекусіть, а тоді вже випийте алкоголь.

Пийте залпом. Якшо ви цідити спиртне крізь зуби, алкоголь розщіплюється слиною і швидше поширюється організмом.

Рухайтеся. Беріть участь у різноманітних конкурсах і танцях, час від часу виходьте на свіже повітря.

Не запивайте спиртне газованими напоми - вони тільки сприяють сп'янінню. Пийте багато звичайної води після застілля. Вода виводить з організму алкогольну отруту та інші шкідливі речовини з тіла.

Ну а найкращий метод не сп'яніти - знати свою норму. Якщо вам уже досить - сміливо скажіть про це гостям. Це кращий варіант, ніж потім святкувати Новий рік у туалеті.

Яскравого Нового року!

Топ-7 маловідомих ліків від похмілля

ТОП-14: Новорічні та зимові пісні на Новий рік [+Відео]

Як нестандартно зустріти Новий рік

Що подарувати дружині на Новий рік: топ-5 ідей

Куди піти у Львові на Новий рік та Різдво





На правах реклами