Ми у Facebook
20.12.2015, 15:30

Що подарувати дружині на Новий рік: топ-5 ідей

Уже не за горами улюблене свято багатьох жінок - Новий рік, а тому саме час подумати про вибір оригінального подарунка. Пропонуємо кілька цікавих ідей.
Новий рік - свято, від якого більшість людей чекають багато теплих емоцій та незабутніх подарунків і жінки - не виключення. То що ж подарувати коханій у новорічну ніч?

Ні для кого не секрет, що більшість жінок люблять романтику, а тому найкращим подарунком для жінки у новорічну ніч буде святкова вечеря. Не бійтеся проявити ініціативу і влаштуйте романтичну вечерю з мандаринами, шампанським та чудовими новорічними фільмами. Навіть якщо ви уже довгий час разом і не звикли до таких святкувань, не відмовляйтеся від казки і ви побачите щастя в очах своєї жінки.

Нижня білизна. Кожна жінка прагне бути на висоті навіть у найбільш інтимні моменти, саме тому гарна білизна стане чудовим варіантом для новорічного подарунку. Так ви і жінку потішите і себе, дивлячись на кохану у власному презенті.

Біжутерія. Напевно ви уже помітили, що навіть зовні ідеальні жінки звикли прикрашати себе різноманітною біжутерією. Забудьте про всілякі забобони і подаруйте жінці годинник, сережки або кольє. Тільки не забувайте - у кожної леді свій смак. Перд тим, як підете до магазину, поспостерігайте, яким аксесуарам вона надає перевагу, які кольори обирає тощо.

Теплі речі. Усім давно відома історія про жінок, які завжди мерзнуть і таких, чесно кажучи, більшість. Придбайте своїй леді теплу піжаму, шарф, рукавички чи шапку, а ще краще в'язані шкарпетки. Такий подарунок буде корисним і потішить дружину.

Вишиванка. Останнім часом саме патріотичні речі набули популярності серед жінок. Вишита сорочка чи сукня пасує практично усім жінкам, головне з розміром вгадати. Перед походом в магазин, просто подивіться розмір одягу на її речах і з упевненістю обирайте патріотичний подарунок.

А взагалі, найкращий подарунок для жінки у новорічну ніч - тепле ставлення, ніжні слова та ви поруч.

Гарних свят!

Статті до теми:

Новий рік на Гавайях разом із Skybar Manhattan

Скільки днів відпочиватимуть рівняни на Новий рік та Різдво

Cвяткуйте Новий рік разом із готельно-розважальним комплексом "Хутір"





На правах реклами