Ми у Facebook
02.01.2016, 20:30

Любовний гороскоп на 3 січня

Яка ситуація на любовному фронті сьогодні у 12 знаків зодіаку?
ОВЕН. Можна дозволити собі відпочити, помріяти, скласти плани на майбутнє. Не весь час бути напоготові, інколи корисно й розслабитися. Хоча… хтось із близьких друзів може з кимось познайомити…

ТЕЛЕЦЬ. Зірки обіцяють особистий успіх, потрібно лише докласти зусиль. Вдалі подорожі, любовні пригоди, здійснення задуманого. Сміливіше! Проявляйте ініціативу, виходьте в люди!

БЛИЗНЮКИ. Чудовий день та вечір для налагодження стосунків з коханими, зав'язування нових знайомств. І все ж намагайтеся не вплутуватися в конфлікти і уникайте небезпечних місць.

РАК. Сьогодні ви романтичні, чуттєві, сентиментальні, співчутливі. Вам так хотітиметься підтримки та уваги, трохи побути маленьким хлопчиком або дівчинкою чи навпаки, проявити материнську-батьківську турботу про кохану людину.

ЛЕВ. Якщо ви опинитесь у великій компанії – гріх не піддатись спокусі легкого флірту. Маленька любовна пригода залишить про себе зворушливі спогади.

ДІВА. Деяке нерозуміння з боку близьких людей може зіпсувати настрій. Ймовірні суперечки з коханими з будь-якого приводу. У такому випадку залишається придумати собі якусь серйозну роботу, поїхати до мами й відключити телефон

ТЕРЕЗИ. Сьогодні стосунки з рідними людьми та коханими дуже важливі й наповнені особливим змістом. День принесе удачу в особистому житті, розкриє ваші приховані таланти.

СКОРПІОН. День буде багатий на якісь події чи сюрпризи: зустрічі, поїздки, цікаві пропозиції, подарунки. А, може, ви будете дуже зайняті походами по магазинах і пошуками якоїсь приємної дрібнички коханій людині.

СТРІЛЕЦЬ. Зустріч з давніми друзями додасть сил, з'являться нові ідеї. А ввечері на вас чекає приємна, радісна розмова з близькою людиною в інтимній обстановці чи за столиком в кафе.

КОЗЕРІГ. Саме сьогодні найкраще вирішувати спільні фінансові питання з вашою половинкою, разом читати, обговорювати щось нове. Не виключені цікаві знайомства.

ВОДОЛІЙ. День наповнений якоюсь містикою. Знаючи це, уникайте різних інтриг, підозр та двозначних натяків, старанно і без нервів розбирайтеся в будь-яких ситуаціях.

РИБИ. Зірки дають вам шанс змінити своє життя на краще. У сіиейних та інтимних стосунках постарайтеся йти на поступки та компроміси, не забуваючи при цьому про власні інтереси та задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 2 cічня
Любовний гороскоп на 31 грудня - 1 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами