Ми у Facebook
04.01.2016, 19:30

На Рівненщині раніше судимий чоловік вбив односельчанина

Першого січня подружжя у селі Селець на Дубровиччині святкувало Новий рік. Згодом до них приєднався місцевий мешканець, застілля для якого, на жаль, закінчилося трагічно.
Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області.

Коли сімейна вечеря була у розпалі, у гості навідався 25-річний односельчанин. Звісно, що не обійшлося без оковитої. У якийсь момент господар будинку відлучився, чим і скористався гість, який вирішив спокусити чужу дружину. Остання поскаржилася після повернення своєму чоловікові, однак зморений алкоголем залицяльник заснув.
У гості незабаром навідався 29-річний приятель, із яким господар поділився наболілим. Реакція гостя була непередбачуваною — він став бити винуватця інциденту.

Потім 25-річного чоловіка винесли на вулицю і облили водою. Компанія ж тим часом продовжила святкування.

Близько другої ночі підозрілі звуки знадвору почув сусід. Коли вийшов на вулицю, побачив на сусідському подвір’ї непритомного чоловіка, якого допоміг занести до будинку та повернувся додому. Втім до ранку станом потерпілого так і ніхто не поцікавився, а молодик від нанесених тілесних ушкоджень помер.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок тупої травми шиї з ушкодженням спинного мозку.

— За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Володимир Голубош. — Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

На Рівненщині подружжя отруїлося чадним газом [+Фото]

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що чоловік чотири рази перебував на лаві підсудних за скоєння подібних злочинів. Тепер за скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.





На правах реклами