Ми у Facebook
06.01.2016, 13:00

У рівненському театрі пройде різдвяна вистава, яку показують раз у рік

Лише раз на рік у нашому театрі показують містерію "Різдвяна ніч". Ця постановка - наповнює душі теплом.
Різдво... Найдивовижніше і найбільш таємниче свято, яке відкриває і наповнює людські серця потаємною радістю. Це свято дарує те, що може подарувати тільки дитинство - почуття тихого здивування перед таїнством життя.


- Ця вистава розпочала нову епоху нашого театру і стала його візитівкою. "Різдвяна ніч" - світла, душевна, сповнена духовності. Грати у ній - одне задоволення. І думаю, що народження моїх чотирьох онуків - благодать за роботу у цій виставі, - поділилась враженнями заслужена артистка України Франческа Барабаш.

"Різдвяна ніч" брала участь у 10 фестивалях (Луцьк, Ужгород, Львів, Брест, Катовіце, Суботиця, Москва, Санкт-Петербург, Оренбург, Іматра) і завжди поверталася з нагородою.

Нагадаємо, що квитки до Театру ляльок можна купити онлайн

- Різдво - важлива подія у житті людства. Саме тому важливо розповідати про неї дітям та й нагадувати дорослим. Саме це ми робимо у виставі "Різдвяна ніч". Вона є водночас історією, таїною, казкою, містикою, - розповів помічник режисера Рівненського театру ляльок Олександр Шило.



На сцені грає синьо-білими барвами стародавня Іудея. Халдейські костюми з високими шапками. Українські? Єврейські? І взагалі: чи від світу цього? Коди-загадки художника Михайла Ніколаєва. Чарівливість таємниць східної пустелі, безмежне небо і строката барвистість оздоблення ляльок, дивовижні співи… Трепетність настрою і повне розчинення у священнотворенні...



У Рівненському театрі ляльок - відкриття сезону


Вистава "Різдвяна ніч" відбудеться у Рівненському обласному академічному театрі ляльок 9 січня о 17:00 годині. Хто до неї душею доторкнеться - тому щастя усміхнеться.





На правах реклами